از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اصلا حمله ور شده بودن یعنی حتی یک درصد هم احتمال نمیدادند مقصر اون اقا بوده
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا حمله ور شده بودن یعنی حتی یک درصد هم احتمال نمیدادند مقصر اون اقا بوده
قربانی یه جامعه مرد سالارن ایقد تو سری خوردن شدن زن زنستیز از مرد زنستیزخطرناکترن
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
باور کن هنوز شوکم چون شوهراشون تو اون قشر بودن و انسان های خوبی به زور میخواستن بگن تم ...
بیشتر بمونید دیگه دوست ندارید بیاید و ممکنه لغو کاربری کنید..وقتی دختر بچه ۱۴ ساله رو محق میدونند که ازدواج کنه حمایت از متجاوز اونقدرها هم شوکه کننده نیست.
اینها فردا دخترانی تربیت میکنن که از ترس همین موضوع که پدر مادر خواهر برادر نگن. مقصر خودت بودی مشکلی براشون تو اجتماع پیش میاد ترجیح میدن سکوت کنن اون هم از روی ترس که مقصر نباشن
اره بابا۰😅😅😅🤣🤣🤣🤣من نمیگم تقصیر زن بوده که میگم سر زن بوده داستان هابیل و قابیل رو ...
به خاطر زن باشه همونم از خوی وحشی و غیرانسانی مرد هس بازم زن هیچ تقصیری نداشته صفرتا صد قضیه برمیگرده به ذات مردا
قربانی یه جامعه مرد سالارن ایقد تو سری خوردن شدن زن زنستیز از مرد زنستیزخطرناکترن
دقیقااا
من واقعا وحشت کردم که یک درصد احتمال ندادن خودشون اشنباه میکنن صاحب تاپیک رو متهم کردن به دلبری
ونهایت نتیجه شون این بود مردها با توجه به رفتار زن واکنش نشون میدن
واقعا ترسناک بوددر صورتیکه مردی که ذات خراب داره تیرشو تو تاریکی میزنه به زن توجه نمیکنه از اون به بعدش رفتار زن نشون دهنده تمایل یا عدم تمایل هست
حالا این خوی وحشی گری که میگیم یه عده مردمیم زن ها وحشی ترن اونا هم قتل هایی در دنیا انجام دادن که بیا و ببین ولی اخرش مرد ها طبیعتشون وحشی اینو تو حیوون ها هم میبینیم
دقیقااا من واقعا وحشت کردم که یک درصد احتمال ندادن خودشون اشنباه میکنن صاحب تاپیک رو متهم کرد ...
ذهن خودتو درگیر آدمای سطحی و بی مغز نکن اینجا پر زنای مردپرسته
ذهن خودتو درگیر آدمای سطحی و بی مغز نکن اینجا پر زنای مردپرسته
خیلی قشنگ گفتی 👍👍👍👍