زود مز ک بددتدین بو رو ب خودش میده پس هیچوقت توزود پز قیمه قورمه و سیرابی نپز این نصیحتدخانم جنوبیو ب گوشت بسپار سیرابیم ک داشت میپخت سرشو نیم لا بزار ک بوی زهم ازاون طرف خارج بشه
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
سیر نزن بوشو مزشو خراب میکنه فقط پیاز ریز کن فراوان مثلا ۱پیاز درشت با لیمو عمانی و پودرش و دارچین رب زردچوبه وفلفل سیاه فراوان و زنجبیل بزن بعد بزار میپزه محشره هااااا
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
چه جالب. نمی دونستم. اتفاقا یه بار یکی داخل قابلمه درست کرد خوشمزه بود ولی دفعه بعد که داخل زودپز گذ ...
بله گلم من تمام تقریبا غذاهای ایرانو یاخوردم یا شنیدم مزشو ازجاهای مختلف هیجابهتراز غذهای جنوبی نشده و نبوده عزیزم چون ک زودپز هیچ هوای ازش بیرون نمیره ازاون بابت بوی بد گووشت توش میمونه من یبارمجبورشدم گوشتم نپخت اندااختم زودپز قورمه ای ک بوی بدی میداد بعد ازوون دیگه دقت کردم توی گوشت خریدن چون ک زودمز برای حبوبات فقط هست وتمام هرسوالی تواشپزی داشتی بپرس