2777
2789
عنوان

مادرانی با تجربه نوزاد ای یو جی ار

| مشاهده متن کامل بحث + 3667 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز دخترمنم آیوجی آر بود وهفته۳۷و۴روز به دنیا اومد وزن۲۳۶۰ قد۴۶ الانم۲سالشه عالی قدش ...

بله میگن ب ژنتیکه

خداروشککککر 

دقیقن شرایط زایمان و قد و وزن بچتون مثه بچه منه

خیییییلی امیدوارشدم،چقدر انرژیه خوبی بهم دادی😘😘♻️♻️♻️♻️

دقیقا دختر منم همین بود ،بلافاصله پی پی میکرد، می‌دونی چون هنوز روده هاشون داره تکامل پیدا میکنه، فق ...

حتتتتمن

من ک خاب ندارم اصلن همش داره شیر میخوره

دعاکن بچه منم زود وزن و قد بگیره

اطرافیان خیلی انرژی منفی میدن بهم🥺😖

رشد قد و وزنش چطوره؟ موقع تولد چقدر بود؟چند هفته زایمان کردید؟

بخدا خیلی وقته چک نکردم.من ۳۹ هفته زایمان کردم وزن تولدش ۳۴۰۰ بود ولی خب دخترم زیاد عفونت ادرار میگرفت بی اشتها میشد از وزن کم میکرد 

حتتتتمن من ک خاب ندارم اصلن همش داره شیر میخوره دعاکن بچه منم زود وزن و قد بگیره اطرافیان خیلی ان ...

وای عزیزم اصلا به حرف اطرافیان اهمیت نده دختر دوستم ۲۸۰۰ دنیا اومد ماشاالله الان اینقدر تپلیه 

بخدا خیلی وقته چک نکردم.من ۳۹ هفته زایمان کردم وزن تولدش ۳۴۰۰ بود ولی خب دخترم زیاد عفونت ادرار میگر ...

انشالا بچه های همه مون نرمالن و ما استرس بیخود داریم🤲🏻🤲🏻

من ک از هفته های اخر بارداری تا الان همش استرسم😞

حتتتتمن من ک خاب ندارم اصلن همش داره شیر میخوره دعاکن بچه منم زود وزن و قد بگیره اطرافیان خیلی ان ...

توروخدا ب حرف اطرافیان اهمیت نده، خواهش میکنم، خیلی خوبه که نی نی شیر میخوره، حسابی به خودت برس وقتی خوابه بخواب که ضعیف نشی بتونی بهش شیر بدی، نگران تمیزی خونت هم نباش لطفاً، وقت واسه تمیزی زیاده ،الان فقط به نی نی برس، آجیل زیاد بخور، بخدا رون بچه من از رون مرغ کوچیکتر بود خدا شاهده

خدا از دهنت بشنوه خودم رفتم روی نمودار قد و وزن کارت واکسن نگاه کردم زیره خط سبزه🥺

والا پسر من موقع تولد ۴۸ بود گفتن نرماله

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم وسر اولم ۴۹بود نرماله رو خط سبز ولی ۴۶🙁

الان لنگ ۲،۳ سانتی؟حساسی اسی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹