2777
2789
عنوان

مادرانی با تجربه نوزاد ای یو جی ار

| مشاهده متن کامل بحث + 3667 بازدید | 57 پست
توی همه‌ی سونوگرافی ها میگفتن استخوان ران رشدش عقبه و تا آخرین روزها اختلاف رشد رسید به ۶ هفته، رشد ...

عزیزه دلم تو تاپیکات بودم

منم شهریوری ک ده روز پیش زایمان کردم

کوچولوی منم دقیقن مثه کوچوللوی خودت خیلی نحیف متولد شد و با افت قند خون ک خداروشکر دایمی نبود

و حال و احوال خودمم و فکرای منفیم دققققیییییقن مثل خودت بود

خداروشکر سالمه بچم و خیلی ریزه میزه

برای قدش خیلی میترسم میگم نکنه قدش زیاد نرمال نباشه

توی همه‌ی سونوگرافی ها میگفتن استخوان ران رشدش عقبه و تا آخرین روزها اختلاف رشد رسید به ۶ هفته، رشد ...

الان چطوره بچتون؟بچه ی من ۳۹ هفته دنیا اومد البته دختره قدش ۴۶ بود فکر کنم همینم کوتاهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزه دلم تو تاپیکات بودم منم شهریوری ک ده روز پیش زایمان کردم کوچولوی منم دقیقن مثه کوچوللوی خودت ...

آره عزیز دلم الان دیدم کاربریتو، توروخدا غصه نخور، بخدا قد نی نی از ۴۴ تا ۵۴ نرماله، بخدا تا یکی دوماه دیگه رشدش جبران میشه، شیر خوب میخوره؟

آره عزیز دلم الان دیدم کاربریتو، توروخدا غصه نخور، بخدا قد نی نی از ۴۴ تا ۵۴ نرماله، بخدا تا یکی دوم ...

اره شیر ک میخوره ماشالا

منتها دفع و خوردنش همزمانه برا همین درست وزن نمیگیره نسبت ب خوردنش

همش اسهاله

اره شیر ک میخوره ماشالا منتها دفع و خوردنش همزمانه برا همین درست وزن نمیگیره نسبت ب خوردنش همش اسه ...

دقیقا دختر منم همین بود ،بلافاصله پی پی میکرد، می‌دونی چون هنوز روده هاشون داره تکامل پیدا میکنه، فقط شیر خودتو اصصصصلا قطع نکن، خودت هم خیلی غذای مقوی بخور بذار شیرت جون بگیره