2777
2789
عنوان

مادرانی با تجربه نوزاد ای یو جی ار

| مشاهده متن کامل بحث + 3667 بازدید | 57 پست
اره خب مهمه همون یکی دوسانتبرای قد

والا یه عالمه بچه هرسال بدنیا میاد تو شرایط بچه من رشد مبکنن صحیح  و سالم نمیدونم چرا فکر میکنی مال شما قراره کوچیک بمونه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا انقدر درگیرم😖😖😖

وقتی خودت میدونی الکیه پس دیگه سعی کن بهش فکر نکنی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

سلام گلم.منم بچم ای یو جی ار هستش  ـ دو روز دیگ چهارماهش تموم میشه. ولی از نظر تکاملی تاخیر داره. هنوز گردن نگرفته. دمر میزارمش سرش رو بالا نمیتونه بیاره ـ شما تکامل بچتون خوبه؟تاخیر نداره؟؟

سلام گلم.منم بچم ای یو جی ار هستش  ـ دو روز دیگ چهارماهش تموم میشه. ولی از نظر تکاملی تاخیر دار ...

سلام

خب چهارماه ک خیلیی زوده

نگران نباش

من بچم چندروز دیگه واکسن شش ماهگی باید بزنه

اللن گردن گرفته

تازه دمر میشه خودش

تازه دست دراز میکنه اجسامو بگیره

استرس نداشته باش

سلام خب چهارماه ک خیلیی زوده نگران نباش من بچم چندروز دیگه واکسن شش ماهگی باید بزنه اللن گردن گر ...

وای عزیزم خیلی روحیه گرفتم. بخدا خیلی اذیتم تو فکرشم. دکتر هم چن وقت پیش بردم فوق تخصص مغز اعصاب. اونم گفت یکی دوماه دیگ بیارش پیشم.چون نارس بوده باید بهش فرصت داد. 

ولی خب هم سن سالاش همه گردن گرفتن، اطرافیان ک هی مقایسه میکنن اذیت میشم.. یکیشون هی مرتب میپرسه بچت سالمه؟ خیلی ناراحت میشم. دوس ندارم جایی برم خسته شدم از بس میگن جرا گردن نگرفته چرا فلان نمیکنه چرا اینجوره چرا اونجوره..

وای عزیزم خیلی روحیه گرفتم. بخدا خیلی اذیتم تو فکرشم. دکتر هم چن وقت پیش بردم فوق تخصص مغز اعصاب. او ...

ب حرف دیگران اهمیتنده

فقط استرس میدن ب ادم

خودمون کم استرس تو بارداری داشتیمو....

پسره من تازه این ماه یکم گردن گرفته  اونم وقتی رو شکم میخابه گردن بالا میاره یا وقتی سرشو میزارم رو شونم سرشو بالا میره وگرنه تنبله و زیاد گردنشو سفت نمیگیره در حالت عادی....

ب حرف دیگران اهمیتنده فقط استرس میدن ب ادم خودمون کم استرس تو بارداری داشتیمو.... پسره من تازه ای ...

اره والا منم استرس تو بارداری زیاد داشتم. هم سرکلاژ شدم استراحت بودم هم یهو ای یو جی ار شد بچم و و و...

انشالله ک بچه هامون تکاملشون بسلامتی پیش بره 

مرسی گلم از جواب دهی♥🌹🌹

سلام گلم.منم بچم ای یو جی ار هستش ـ دو روز دیگ چهارماهش تموم میشه. ولی از نظر تکاملی تاخیر داره. هن ...

عزیزم ت.روخدا جوابمو بده بچه شما بعدا تکاملش چطوربود 

دحتر منم دقیقاعین بچه شما هست نمیتونه سرشو اززمین بلندکنه فقط درحد یک دقیقه بعدا خسته میشه میزاره زمین  خیلی نگرانم میشه بگین بعدا بچه شکا چطور شد چند ماهگی خوب شد ؟