2777
2789
عنوان

هیچ اعتماد بنفسی برام نمونده

131 بازدید | 6 پست

تو فامیلای خودم چه طرف شوهرم چه تو دوستامون

هم از همه بی پول تریم هم زشت تریم هم درونگراییم روابط اجتماعیمون میلنگه 

نمیدونم باید رابطمو با همه قطع کنم یا همینجوری از خودم بیزار باشم... هیچ نکته برتری تو خودم نمیبینم که بتونم همپاشون قدم بردارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اعتماد ب نفس یک شب درست نمیشه باید با اینک از چی می‌ترسی و نگران هستی جلو بری این یعنی اعتماد ب نفس سعی کن ضعف هایی ک داری رو بپذیری و برای اصلاحشون قدم برداری و زانو غم بقل نگیر 

بزرگترین مانعی که رو به روته خودتی عزیزم  هیچوقت مقایسه نکن

من خودم نه اهل حسودیم نه قیاس ولی ادما همش ضعفامو میکوبن تو سرم  مثلا میگن فلانی  داره تو نداری

آدما خیلی بد شدن 

منم گاهی این فکرا میاد سراغم حتی همین امروز تاپیک زدم ولی ب ی نتایجیم میرسم گاهی عزیزم این حس خودت ب خودته اونا شاید شمارو اینطوری نمیبینن 

ب نظرم سعی کن مقایسه از جهت داشته های خودت و کمبود اونا کنی 

از زوایه ی دیگه ببینی و این ک ب قول همه نظرات اعتماد ب نفس و حس ارزشمندی 

چنتا کتاب بخون و چیزایی ک میدونی کمکت میکنن 

برعکس اصلا نخواه ک از جمع کنده شی

انقدر برو ک عادت کنی رابطه با انسان ها خیلی خوبه 

ایشالا ب مرور این رابطه ها و حسو حال رو همسرتم تاثیر میزاره