2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران آشنایی بری بیرون بعد چند وقت قشنگ نشون میده

نمیخوام زمان بدم تا ببینم برام خرج میکنه یا نه میخوام از همون روز اول اینکارو بکنه چون بهش گفتم مادیات برام مهمه خیلی و اگه پول داره و دلم بخواد بهش زنگ میزنم 

پسری که همون ابتدای دوستی بگه نه توقع داشته باش کادو بگیرم و ن توقع دارم ک کادو بگیری چی؟

چ آدم بیشعوری میتونه باشه.... ولی ت ب رویه خودت نیار ی مدت زمان بده شاید وضع مالیش خوبه میخاد امتحانت کنه ببینم واسه چی میخایش...ولی چند بار برو باهاش بیرون اگ دیدی هیچ خرجی نکرد و کادو یا گلی چیری نگرفت شوتش کن.... اکثر مرد هایه ک از نطر مالی خساسیت دارن تویه ابراز احساسات هم خسیس هستن.... تجربه من

آدم خسیس ترجیح می‌ده تو پارک همدیگه رو ببینید یا با ماشین دور دور کنید.جاهای ارزون می‌برتت.رستورانای دم دستی فلافلی.کافه‌های خیابونی ارزون.همیشه لباس تکرازی می‌پوشه یعنی چنددست لباس محدود داره.درمورد لباس شما و قیمتشون نظر می‌ده و خیلی وقتا میگه گرون خریدی یا ولخرجی کردی.مسیرای طولانی رو پیاده می‌بره شمارو.معمولا وقتی بیرونی چیزی نمی‌خره برات که بخوری...وقتیم اعتراض می‌کنی یه بهانه هایی داره.قسط دارم مادرم مریضه دارم پس انداز می‌کنم خونه بخزم و این حرفا...

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀