2777
2789
[QUOTE=239989180]منم خیلی پول بزام مهم بود.از بس آدما گدا گشنه ادمد جلوم.سطح توقعم بزدم بالا و از ای ...

دیگه همه چی رو باهم هیچکس نداره‌.معمولا پولدارا زشتن و کچل😂

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
من به رابطه عاطفی احساسی فکر نمیکنم  وارد رابطه جنسی هم نمیشم و فقط محک میزنم ببینم چورن شاید ا ...

وقتی دنبال رابطه احساسی و عاطفی نمیخواین پسر به چی دلشو خوش کنه ؟

دوست پسرم من کلا پولدار بودن و دوستی ماهم با منطق و عقل پیش میرفت و همون موقع قصدمون رو از دوستی بهم دیگه گفته بودیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دنبال رابطه احساسی و عاطفی نمیخواین پسر به چی دلشو خوش کنه ؟ دوست پسرم من کلا پولدار بودن و دو ...

خوب منم نمیدونم واقعا دلشون بخ چی خوشه که قبول میکنن شاید منتظرن تا فرصت مناسب گیرشون بیاد اما خوب من تا مظمین نشم وارد رابطه نمیشم اگر هم بخوام بشم جدی میخوام باشه چون رتبطه نامشروع اصلا نمیخوام به خاطذ عقیده های و اعتقادات قلبی که دارم اینو به اون اولی گفتم

خوب منم نمیدونم واقعا دلشون بخ چی خوشه که قبول میکنن شاید منتظرن تا فرصت مناسب گیرشون بیاد اما خوب م ...

همون بهتر یکی دوماه اول شناخت و خسیش نبودنشو پیدا کنید و تبدیل به شوهر کنید 🙂

البته الانم فکر نکنم بتونن یک زندگیو بسازن

دیگه همه چی رو باهم هیچکس نداره‌.معمولا پولدارا زشتن و کچل😂

اره سنش هم بالاست هم قیافه جالبی نداره اما دوست پسر اولیم خیلی خوب بود تیپ قیافه تمیزی و خلاصه ماه بود ماه عاشقش نیستم ولی اون عاشقم بود و دوستم داشت ولی من  خدا رو شکر نمیذارم تو فاز احساس بیفتم چون اذیت میشم از این دومی خیالم راحته چون با این مشخصاتش محاله عاشقش بشم . من فقط میخوام باهاشون باشم برای تفریح بیرون رفتن خرید و .... و اینم از اول میگم تا بد خیال نشن 

همون بهتر یکی دوماه اول شناخت و خسیش نبودنشو پیدا کنید و تبدیل به شوهر کنید 🙂 البته الانم فکر نکنم ...

یکی دو ماه زیاده اگر تو رابطه احساسی بیفتم بعد ببینم که  خوب نیست اذیت میشم واسه همین همون بار اول میگم مثلا یه سرویس طلا برام بگیره یا پول بریزه تو حسابم برم رانندگی اگر ببینم قبول میکنه ادامه میدم قبول نکنه بهانه بیاره سر بدوووونه میذارمش کنار همون اول کاری .

یکی دو ماه زیاده اگر تو رابطه احساسی بیفتم بعد ببینم که  خوب نیست اذیت میشم واسه همین همون بار ...

خیلی درخواست غیرعقلانی دارید 

معلومه همچین کاری نمیکنن

شما باشید انجام میدید برای اون کسی که تازه آشنا شدید؟

خیلی درخواست غیرعقلانی دارید  معلومه همچین کاری نمیکنن شما باشید انجام میدید برای اون کسی که ...

اره میدونم عقلانی نیست اما امتحان میکنم ببینم چی میشه شتید قسمتم بودن 

اره میدونم عقلانی نیست اما امتحان میکنم ببینم چی میشه شتید قسمتم بودن 

حقیقتش پسری که برات خرج کنه ازتم میخواد 

پسر پولدارم ۹۰ درصد با چند نفر هست تا تامین شه هر مور دلش خواست 

نمیدونم هدف شما از رابطه چیه ؟پول گرفتن از پسرا  و تا یه مدت باهاشون بودن تا درخواستی کنن و بگی نه  و..

در هر صورت ارزشت بیشتر از این حرفاست 

یکم بیشتر فکر کن 

من به شخصه هیچی نمیگم هیچی هم نمیخوام اونی که منُ بخواد خودش واسم میخره واسه من خواستن و به دل طرفم بودن شرطه 

انشالله خوشبخت باشی❤

حقیقتش پسری که برات خرج کنه ازتم میخواد  پسر پولدارم ۹۰ درصد با چند نفر هست تا تامین شه هر مور ...

اخه وقتی خودش میاد طرفم و میگه همه کاری برام میکنه و براش مهم نیست رابطه جنسی باشه و وضعش هم خوبه من چرا قبول نکنم میخواست نیاد 

اخه وقتی خودش میاد طرفم و میگه همه کاری برام میکنه و براش مهم نیست رابطه جنسی باشه و وضعش هم خوبه من ...

اون گف تو چرا باور کردی 😂

اولش همه همینُ میگن که نمیخوان

میخوای مدل پسرای پولدار و رابطه هاشونُ بدونی یه جاهایی بری ببینی میفهمی😅

عزیزم همونیم ک بهم درخواست دوستی دادی و حاجتت گفتی..میشه تو هم واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج و رسیدن به حاجت دلم ب امید خدا دعا کنی؟؟ چون سیده هستی...ممنون میشم جوابمو بدی

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
عزیزم همونیم ک بهم درخواست دوستی دادی و حاجتت گفتی..میشه تو هم واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام ...

سلام عزیز دلم ممنونم ازت مهربونم . میبخشی دو روز اینترنت نداشتم الان وصل شدم . چشم فدات بشم انشالله به حرمت  حرمت امام حسین اقا ظهور کنن و عدل در جامعه  حکمروا بشه و انشالله به حق فاطمه زهرا شما هم حاجت روا بشین و عاقبت بخیر و تندرست باشن و موفق عزیزم . التماس دعا مهربونم