2777
2789
چ آدم بیشعوری میتونه باشه.... ولی ت ب رویه خودت نیار ی مدت زمان بده شاید وضع مالیش خوبه میخاد امتحان ...

پسر خوبی بود ولی کلا اهل کادو و هدیه و سورپرایز نبودش ولی من خیلی دوست داشتم که هدیه بده و بگیره ولی همون اوایل منتفی کرد .

بیرون هم که میرفتیم میگفت هرچی خواستی بگو بگیریم ، من عادت ندارم تو خیابون چیزی بخورم ، خودت بگو بهم ک بگیریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=239983938]آدم خسیس ترجیح می‌ده تو پارک همدیگه رو ببینید یا با ماشین دور دور کنید.جاهای ارزون می‌برتت.رستورانای ...[/

دوست پسر سابق من یه بار با ماشین اومد دنبالم که بریم دور بزنیم تو ماشینش ساندویچ خریده بود گفت وقت نکردم ناهار بخورم ساندویچ خریدم وقتی رفتم خونه بخورم و اما اصلا به من تعارف نکرد نیم ساعت هم با هم بودیم .. من به روی خودم نیاوردم ولی ناراحت شدم . به نظرت خسیس بوده یا فکر کرده من ناهار خودم 

پسر خوبی بود ولی کلا اهل کادو و هدیه و سورپرایز نبودش ولی من خیلی دوست داشتم که هدیه بده و بگیره ولی ...

خیلی بده... زندگیو کوفتت میکنه معلومه  اهل خوشگذرونی نیستو خشکه الانم دستش زیر سنگه ک داره با آرومی باهات برخورد میکنه اگ قصدت ازدواج هس نکن بعدش مسه خودش باید رفتار کنی توام

چ آدم بیشعوری میتونه باشه.... ولی ت ب رویه خودت نیار ی مدت زمان بده شاید وضع مالیش خوبه میخاد امتحان ...

والا اولی که خیلی پولدار بود دو تا بنز داشت میگفت پول میدم برو پواهی بگیر لباس و فلان میخرم ولی بعد دیگه هیچی به روی خودش نیاورد عوضی 

[QUOTE=239983938]آدم خسیس ترجیح می‌ده تو پارک همدیگه رو ببینید یا با ماشین دور دور کنید.جاهای ارزون ...

وای خاک عالم چقدر بچه بوده و نادون و دور از اجتماع این از خسیس بودن گذشته یا احمقه ببخشید یا خیلی خیلی خسیس وگرنه ی تعارف باید میزد 

خیلی بده... زندگیو کوفتت میکنه معلومه  اهل خوشگذرونی نیستو خشکه الانم دستش زیر سنگه ک داره با آ ...

خانوادش پولدار بودن ولی این مناسبت هارو قبول نداشت میگفت مسخره بازیه 😂😂 

خیلی اهل مسافرت بود و رویاپردازی هایی که میکرد رو میگفت .

به هرکسی میگم دقیقا مثل جوابای شمارو میده😂😂

البته الان چند وقتی میشه که سر بعضی مسائل جدا شدیم

پسر خوبی بود ولی کلا اهل کادو و هدیه و سورپرایز نبودش ولی من خیلی دوست داشتم که هدیه بده و بگیره ولی ...

وااا دوست پسر منم اصلا به روی خودش نمیاورد تو ماشین گلوم خشک شده بود انگار نه انگار منم وارد رابطه باهاش نشدم تا جونش در بیاد الانم یه هفته س خبری ازش نیست حالا این یکی هم پولداره نمیخوام اینو مفت از دست بدم چون خیلی پولداره ولی راه اینکه سرم کلاه نره رو بلد نیستم 

[QUOTE=239983938]آدم خسیس ترجیح می‌ده تو پارک همدیگه رو ببینید یا با ماشین دور دور کنید.جاهای ارزون ...

اره شک نکن.شوهر من وقتی دوس پسرم بود اگه می‌رفتیم بیرون حتی اگه خودش غذا خورده بود واسه من پیتزا یا اسنک می‌خرید

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
وای خاک عالم چقدر بچه بوده و نادون و دور از اجتماع این از خسیس بودن گذشته یا احمقه ببخشید یا خیلی خی ...

بله متاسفانه.واسه ۲زار پول خورد سکته می‌کرد

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
خانوادش پولدار بودن ولی این مناسبت هارو قبول نداشت میگفت مسخره بازیه 😂😂  خیلی اهل مسافرت بود ...

فقط خواسته حال کنه عوضی وگرنه ما  دخترا عاشق کادو گرفتن هستیم دوست پسری که خرج نکنه اتلاف وقته و بدتر از همه اگه عاطفی گرفتار بشیم بدتره 

وااا دوست پسر منم اصلا به روی خودش نمیاورد تو ماشین گلوم خشک شده بود انگار نه انگار منم وارد رابطه ب ...

شاید مثل همین دوست پسر من باید بهش میگفتی که فلان چیزو بریم بخریم.

وقتی میگفتم میرفت میخرید

در کل میگفت دوست ندارم چیزی تو خیابون بخورم و از بچگی همینجوری بزرگ شدم 

اره شک نکن.شوهر من وقتی دوس پسرم بود اگه می‌رفتیم بیرون حتی اگه خودش غذا خورده بود واسه من پیتزا یا ...

نه بابا این بیشعور بوی ساندیوچش هم پیچیده بود البته من خورده بودم ولی یه تعارف نکرد منم خوشم نیومد نه واسه اینکه نخوردم واسه اینه شعورش کم بود واقعا