2777
2789

سلام دوستای گلم من ۱۲سال ازدواج کردم شوهرم همیشه ازاول این مشکل روداشت سرهرجیزی سریع قهرمیکردسالای اول ازدواج زنگ میزدبه فامیل وخانواده هاواینوراونورکه مثل من اینوگفتم ولی به مروریکم بهترشدیعنی به خانواده هاوفامیل زنگ نمبزنه اماسریع قهرمیکنه بخداخسته شدم هرچیزی روبه خودش میگیره بعدم که قهرمیکنه هرجی حرف رکیک هست بهم میگه وخیلی فوش بهم میده سرهرموضوعی مثلاالان داشت تلوزیون میدیدمن ناخودآگاه خمیازه کشیدم گعتم چقدرخوابم میادبعدسریع قهرکردوتلوزیون روخاموش کردخونه روتاریک کردگفت منظورت اینع من مزاحم خوابتم وبعدشم تااومدم توضیح بدم مثل همیشه هزارتابدوبیراه بهم گفت نمیدونم چیکارکنم خودم پیش مشاوروروانپزشک میرم اماشوهرم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی ب منم بگو  البته فکر کنم علتش اینه ما سکوت میکنیم    من دقت کردم هر موقع شوه ...

عزیزم اگه دادوبیداد کنم آبروریزی رامیندازه سریع به خانوادش زنگ میزنه دیکه نمیتونم این رفتارش روتحمل کنم بخدا

منم امروز تو ماشین دعوا کردیم زود قهر کرد  

میرفتیم خونه جاریم اینا

هی گف پیاده شو داد زدم گفتمممم نمیشممم بروووو انقد داد زدم گفتم تا این اخلاق گندتو نزاری کنار پیاده نمیشم گف گوه خوردم پیاده شو 

پیاده شدم باید رو ندی به این داد بزن توام قهر کن بفهمه دنیا دست کیه

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
عزیزم اگه دادوبیداد کنم آبروریزی رامیندازه سریع به خانوادش زنگ میزنه دیکه نمیتونم این رفتارش روتحمل ...

کامل درک میکنم 

قشنگ فهمیدم چ اخلاقی داری  کاملا با حیایی و میترسی بقیه از دعواهاتون متوجه بشن و تو ابرووووت بره 

اونم کامل اینو فهمیده  و داره ازت سواستفاده میکنه  اگه یه بار که میخواست زنگ بزنه خانوادش ... سریع گوشیو ازش میگرفتی میگفتی  بذار خودم بگم ک ببینن چ پسری تربیت کردن خودشو جمع میکرد 

ده ساله داره ازت سو استفاده میکنه 

حس میکنم   خودت هم سریع میری برای معذرت خواهی؟؟ درسته 

خدا بهت صبر بده  شوهر منم  یکم ننر هست ولی تازگی ها اصلا بهش مجال نمیدم  که بخواد دور بر داره  و گرنه همیشه تنش میخاره سر کوچیک ترین مسائل بحث راه بندازه

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
منم امروز تو ماشین دعوا کردیم زود قهر کرد   میرفتیم خونه جاریم اینا هی گف پیاده شو داد زدم گف ...

بخداروزی نیست که قهرنکنه شب وروزی نیست که من بخاطراین رفتارش گریه نکنم من اگه قهرکنم اصلامحلم نمیده اینقدراذیت میکنه زنگ میزنه به خانوادش میگع بیایدببینیدخانم چشه قهرکرده هرروزباوجوداینکه کلی فوش وبدوبیراه بهم میگه نمیتونم حداقل یه جندساعت بلش خرف نزنم تازه بعدازاینکه من فوشاروخوردم بایدبرم ازدلش دربیارم

کامل درک میکنم  قشنگ فهمیدم چ اخلاقی داری  کاملا با حیایی و میترسی بقیه از دعواهاتون متوج ...

عزیزم بارهاشده گوشی روبخام ازش بگیرم که میگم زنگ نزن یامیگم بزارمن توضیح بدم بعدبدترمیکردمثلاگوشی روچندبارشکوندیااینکه کتکم زدوبعدشم خکدمومقصرمیکنه که چراگوشی روازم بزورگرفتی یامیخاستی بگیری  خانوادشم متاسفانه همیشه میگن حق باپسرمونه منم واقعادیگه دارم ازاین رفتارش کلافه میشم بجه هامم خسته شدن

عزیزم بارهاشده گوشی روبخام ازش بگیرم که میگم زنگ نزن یامیگم بزارمن توضیح بدم بعدبدترمیکردمثلاگوشی رو ...

کتک خیلی بده 

امان از خانواده ای که به ناحق بگن مشکل از عروسه 

وقتی گفتی کتک میزنه خیلی ناراحت شدم چون خودمم کشیدم🥺

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫