2777
2789

لطفا بگین من میخام میلیاردر بشم شما فکر کنین حداقل سرمایه ام کمترینش ۲۵۰میلیون و بیشترینش ۴میلیارد هست لطفا دوستای پولدار و بی پولتونو تگ کنید تا تاپیک پربازدید بشه تا کمکی برای من بشه 

بهترین راه برای ميلياردر شدن 

نگشتن تو نی نی سایته🥲🤪

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ٢٥٠ميليون پول داري يا ٤ميليارد؟؟

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

اختلاس😑

شوگر مامای یا ددی

بابای پولدار

ارث باداورده

گنج

غیر این باشه یه عمر زحمت و دوندگی داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
[QUOTE=239954714]الان ٢٥٠ميليون پول داري يا ٤ميليارد؟؟[/QUOTE تو فک کن یکی ۲۵۰میلیون سر مایه داره یک ...

جاي ٤ميلياردي بودم فقط زوم ميكردم رو خريد و فروش ماشين خارجي

بايد زبون داشته باشي و زرنگ باشي

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
من چرا باید ایده هایی که تو مغزمه و نو هست رو به شما بگم... 

خودت انجامش دادي ياايده مونده تو مغزت؟؟