2777
2789
عنوان

هیچ راهی نیست😔💔

206 بازدید | 13 پست

بچه ها دو سه هفتس همش با شوهرم بحث داریم متاسفانه اعتیاد به هرویین داره و اصلا سرکار هم نمیره یا گاهی هم بره پولشو یا تو راه مواد میخره یا نمیتونه از صاحب کارش بگیره شغلش هم آزاده کارگری متاسفانه ناخاسته حامله شدم بازم بچه سوممه دستم کلا بستس پدر مادرمم پشتم نیستن طلاق بگیرم یعنی نمیخام طلاق بگیرم پیش پدر مادرم برم اونا هم هی منت سرم بزارن یه طرفم میترسم دوتا بچمو ورداره بره از ایران بدون بچه هام چیکارکنم؟! طلاق میده اما من نمیتونم بچه هامو بسپرم ب این عملی شب روزمو جهنم کرده نه پولی داریم نه خرجی نه پس اندازی حتی تو خونه چیزی نمیاره بخوریم نصف روز گشنه نصف روز سیر دارم با یه فلاکت میگذرونم نمیتونم صدامم ببرم بالا دم دستش هرچی بیاد باش میزنه از ترس صدمه دیدن بچه هام و خودم ک حاملم همش کوتاه میام اینم دیگه میبینه کاری نمیتونم بکنم سوارم شده همش خوابیده تو خونه بیدار هم میشه هزارتومنی ک داشته باشیم میبره دود میکنه با این آدم چیکارکنم بنظرتون؟!خودکشی کنم یا بزنم بکشمش خلاص شم چیکارکنم از ناراحتی دق کردم بخدا😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری یره خارج مگه الکیه دادگاه ببینه معتاده میدن  ب تو

ممنمن ایرانی نیستم اتباع ام رفتم برا حضانت حتی اگه حضانتشم بگیرم بازم ورمیداره بچه هارو میره 😔

اولین کاری که میکنی برو آمپول جلوگیری بزن، لوله هاتو ببند 

فقط دیگه یک بچه دیگه رو بدبخت نکن

با شوهرت هم دعوا نکن ، ببین میتونی از خانواده شوهرت کمک بگیری؟ میتونی کار خونگی داشته باشی؟ 

واقعا چجوری موندی تو اون خونه؟طلاق 

ددادارم نابود میشم شکنجه روحی روانی شدم از بس تحملش کردم افسردگی اختلالات تنگی نفس گرفتم دست پاهام موقع دعوا سست میشن خود بخود میلرزم انگار یه پارچ آب سرد رخته باشن روم میوفتم کلا😔

اولین کاری که میکنی برو آمپول جلوگیری بزن، لوله هاتو ببند  فقط دیگه یک بچه دیگه رو بدبخت نکن ...

شوهرم سر سفره پدر مادر اگه بزرگ شده بود ک این نمیشد جلوگیری همتا جای میشد کردم اما خب یهو دیدم حاملم ب فکر سقطشم افتادم اما نشد الانم ک خیلی دیره واقعا تو این زندگی فقط من صدمه دیدم این ک یا نعشه اس یا خماره😔