کل کلاس برگشت طرفم و من اب شدم زیر زمین و خجالت کشیدم هم حرس خوردم خیلی اروم بلند شدم رفتم پای تابلو و مسئله رو تا جایی حل کردم ولی یجاش گیر کردم که اومد قشنگ پشت سر من یه سانتیم وایساد و ماژیک و گرفت و توضیح داد نگاهم خورد به بچه های کلاس که یجوری نگا میکردن سریع اومدم اینور تا توضیح بده وقتی تموم شد با با اون لبخندش گفد متوجه شدید منم گفتم اره و سریع رفتم نشستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلاس تموم شد بچه ها برگشتن و یکی از همکلاسی هام گفد من میگم این بدجور روی تو کراشه منم گفدم غلط کرده بعد پاشدم رفتم تا اومدم از کلاس برم بیرون خوردم بش اونم داشت با خنده به صورت عصبانی من نگاه میکرد و گفد دوستتون چیزه بدی نگفده که اینجوری عصبانی شدین بعد با بچه های کلاس زدن زیر خنده منم دیدم کسی طرف من نیس با پرویی تمام عیار زدمش کنار و رفتم هر کی توی راهرو بود با تعجب نگام میکرد
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓