سلام دوستان ،امروز گوشی آیفون ۶sخریدم ،تا الان آیفون نداشتم همش گوشیام اندروید بوده،امروز این گوشی فروشه برام آپل آیدی ساخت ،به اسم و فامیل خودم ،اپل ایدی همون جیمیله؟ بعد اینکه اگه یه وقت دلم بخواد میشه اسم اپل آیدیم که اسم خودم هستش رو تغییر بدم؟ اصلا دلم نمیخواست اسم خودم باشه،از چیزی هم سر در نمیارم برای ایفون خزرناک نیست به نطرتون به اسم و فامیل خودم باشه اپل ایدی یا جیمیل؟
سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن خطرناک نیست فقط پسوردشو گم نکن یا به کسی نده با اپ استور میتونی برنامه برای گوشیت دان کنی
ممنونتم فقط اینکه اگه یه وقت بخوام میتونم تغییرش بدم اسمم رو؟ بعد اینکه من اهنگ دانلود کردم ولی توی موزیک نیستش. باید برم توی فایلا توی دانلودها تااهنگو ببینم
ن خطرناک نیست فقط پسوردشو گم نکن یا به کسی نده با اپ استور میتونی برنامه برای گوشیت دان کنی
فقط ببخشید شرمنده من رفتم از اپ استور برنامه دانلود کنم پسورد اپل آیدی رو میخواست حقیقتا من ترسیدم،رفتم پیش گوشی فروشی که ازش گوشی رو خریدم بهش نگفتم ترسیدم ،الکی گفتم هرچی پسورد رو میزنم نمیاره ،گفت پسوردتو اوردی گفتم نه ،گوشی رو ازم گرفت بعد چند دقیقه اثر انگشتم رو زد برنامه دانلود شد الان اومدم خونه ،اومدم برنامه دانلود کنم از اپ استور دیگه پسورد نمیخواست همون با اثر انگشت اپل ایدی منم زیرش نوشته بود،درسته ؟ یعنی دیگه پسورد نمیخواد؟ بعد خودش چطوری تونست دانلود کنه؟ پسورد منو یعنی داشت؟
تو بیرون اپل ای بخواید بخرید بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ تومن هست ..هرجا خواستید بخرید بگید با ایمیل شخصی خودتون براتون بسازن ایمیلی ک بتونید ازش استفاده کنیدو بهش دسترسی داشته باید..اپل ای دی کارتی نخرید چون اعتمادی بهشون نیست..هنگام خرید علاوه بر ایمیل و رمز ، تاریخ ساخت اپل ای دی و جواب سوالات امنیتی رو هم حتما از فروشنده بگیرید..