2777
2789
عنوان

با شوهر دوباره دعوامون شد😔+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 11274 بازدید | 162 پست

چ قدر از پدرو مادرش میترسه ولی 

من بودم هیچی نمیگفتم به خانوادش امشب و قهر میکردم ولی از فردا جلو بقیه نشون نمیدادم قهرم اشتی میکردم تلافیشم ی جایی پیدا میشد سرش دربیارم بعدا

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم لطفا کمکم کن نمیدونم باید چیکار کنم

بنظرم الکی بزرگش نکن چتونه خدایی 

خو ک چی

بابا قدیمیا مردا زنا میگرفتن ی فصل میزدن دم نمیزدن 

زندگی پدرمادراتون نگا کنین چقد با سختی باهم ساختن 

هروقت میای نی نی سایت همه میخوان جدا شن بقیم میگن یالا طلاق بگیر  خب بعدش چی؟

چیه بخدا فک کردین بعد طلاق چ بهشتی منتظرتونه

دوماه نشد باید بخاطر بی صبریتون خودتون سر زنش کنین

بابا با یکی ک رفیقم باشی با هم جنس خودتم ک رفیق شی هی اختلاف نظر هست هی بحث هست 

چرا فک میکنین خدا یکی بنا بخواست و نظر شما ساخته 

و باید همون تصور ذهنیتون باشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نمیترسه فقط مادرشوهرگ عممه و پدرشوهر مادرشوهرمم طرف منن 

به هر حال سفر به خودت زهر نکن بزار برگشتی تلافی کن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
چجوری شوهرت تورو زد مادرش پشت خوابیده بود نفهمید دعوای شمارو

نه خوابیده بودن شایدم بیدار شدن ولی خودشونو زدن به خواب اخه شوهرم اروم صحبت میکرد که اونا متوجه نشن و بیدار شن ولی حس میکنم یه بو هایی بردن چون پدرشوهرم همش چش غره میرفت مادرشوهرمم بهم میگف چیزی شده

کاربری دست دو نفره
پس الان چیکار کنم تو جای من بودی خدایی نکرده چیکار میکردی

ببین خخووب فکراتو بکن.من ادمی نیستم ک سریع ب یکی پیشنهاد طلاق بدم....

توو زندگی همه مشکل هست.دعوا هست.بحث هست.قهر و اشتی هست ولی دیگ دست بلند کردن واقعا جای حرف نمیمونه.....یه موقع توو دعوا بزنه سرت بخوره جایی...چیزی بزنه توو صورتت.بزنه توو سرت.کی جوابگوعه؟؟؟

والا من بودم جدا میشدم بخدا.الکی گفتن ببخشید ک دوس داشتن نیست.کسی کسیو واقعا بخواد دست رووش بلند نمیکنه....والا جدا شدن بهتر از اینه ک بشی مشت خور یه ادم.....

کاش زیاد کشش نمیدادی 

مگه شک داری به شوهرت

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
بنظرم الکی بزرگش نکن چتونه خدایی  خو ک چی بابا قدیمیا مردا زنا میگرفتن ی فصل میزدن دم نمیزدن& ...

اخه الان قدیم نیست که مگه ما زنا برده ایم که کتک بخوریم با اینکه پدر مادرم سختی کشیدن،پدرم هیچوقت دست رو مامانم یلند نکرد 

کاربری دست دو نفره