2777
2789
عنوان

با شوهر دوباره دعوامون شد😔+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 11274 بازدید | 162 پست
نگو به پدر و مادرش ته ته تهش طرف اونن که بچشونه حتی اگر به ظاهر طرف تورو بگیرن خودت با شوهرت حل ک ...

دقیقا نظرمنم همینه

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه ک هی عصبانی بشه بزنه بعد بگه ببخشید.

بترسونش

زود کوتاه نیا

به مادرشوهرتم نگو

حالا ک از این میترسه آتو داشته باش.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

به مادر پدرش نگو...چون مادرش خوشحالم میشه تازه...این ادم دست به زن داره.ک به هر چیزی دستش رووت بلنده.تصمیمتو همین اول زندگی بگیر.اشتباه نکن .خودتو زندگیتو فدای همچین موجودی نکن.دنبال کسی باش ک ارزش داشته باشه.اینا مرد نیستن عزیزم فقطموجود زنده هستن.همین🤷‍♀️

گزاشتی لایک کن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

تاکی بمونیم ببینیم میزاری یا ن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜