2777
2789
عنوان

برند لوازم ارایش

255 بازدید | 17 پست

سلام  شبتون بخیر 

انشالله  حالتون خوب باشه 

دخترا میخوام برم  خرید  واسه  عروسیم  انشاالله

شما میدونید لوازم آرایش مثل  کرم پودر  پنکک   سایه چشم  خط  چشم  رژ لب  و ....  چه  مارکی بگیرم خوبه ؟ عطر و ادکلن  هم  معرفی کنید  

(قیمت هم  مهم نیست   چون  داماد میخواد بخره  😄 میخوام لوازم با کیفیت بردارم )

ممنون از همگی 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارک لوازم ارایشی خودم رو میگم‌که ازشون راضیم واقعا👇🏼

کرمپودر اینفالیبل لورآل

ریمل نارنجی ایزادورا

خط چشم یورن

سایه پشت چشم رولوشن

کانسیلر لورآل

رژلب ۲۴ساعته مایع ریمل لاندن

منکه هیچوقت به مغازه های لوازم آرایش نمیرم چون میترسم تاریخشون الکی زده باشه. از سایت خانومی یا زنونه میگیرم.. تقلبی هم نیستن.. 

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

کرم پودر این لی خوبه خیلی سبکه

ادکلن ورساچه برایت کریستال و ادکلن هالووین خیلی دوست دارم

نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم‌ سرگردانم‌‌» 😶‍🌫️حقیقت آینه‌ای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکه‌ای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچ وقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫

عزیزم اگه تهرانی از فروشگاه های معتبر خرید کن مثل روژا، من کرم پودر لانکوم و پنکک مک و رژ لب دوسه،ریمل بل رو پیشنهاد میدم. سایه هدی بیوتی اگه اصلش باشه خوبه اما اصلش نیست الان ، ادکلن هم سلیقه ای هست ،ادکلن قیمتاش واقعا بالاست اصلش،حتما اصلشو بخر و اگه خواسته یکی با بوی خنک و یکی گرم بخر که برای فصل هات مناسب باشن. اگه داماد پولداره که بیشتر خواستی بخر😁ادکلن لانکوم الماسی خیلی بوی گرم و عالی ای داره، ادکلن وایت فلاور کرید اونتوس عالیه که فکر نکنم تو ایران باشه.