2777
2789
عنوان

آب رفتن گوش نوزاد

3579 بازدید | 26 پست

سلام دخترا

موقع حمام آب رفت گوش دختر دو ماهم 

بعضیا میگن هیچی نمیشه بعضیا میگن عفونت میکنه😭😭😭😭😭 چکار کنم؟؟؟؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا چیزی نمیشه..ازاین بعدبچتو ازپشت اب بریز روسرش اینجوری اب نمیره توگوش...بعدحمام همیشه گوشاشو مک بزن تااگه اب رفته بکشی بیرون..

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
هیچی نمیشه درحالت طبیعی گوش خودش آب رو پس میزنه

کاملا گوشش پر از آب شد منم سرشو برگردوندم ینی شما میگی آب نمیره داخل؟ یا از مجرا میاد بیرون؟

هیچی نمیشه پسرم من سه ماهشه هنوز همون چیزایی که نوزادی روی تنش هست توی گوش مونده جلوی اب رفتن رو میگیره . دختر شما هم حتما توی گوشش هنوز از همون ماده ها مونده

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

ایشالا چیزی نمیشه..ازاین بعدبچتو ازپشت اب بریز روسرش اینجوری اب نمیره توگوش...بعدحمام همیشه گوشاشو م ...

میترسم رو شکم بغلش کنم تا حالا رو شکم بغلش نکردم مخصوصا تو حمام میترسم لیز بخوره😭😭

میترسم رو شکم بغلش کنم تا حالا رو شکم بغلش نکردم مخصوصا تو حمام میترسم لیز بخوره😭😭

بشین کف حموم بذارش وسط دوتا پاهات...باشلواربرو حموم اینجوری محاله لیزبخوره...عزیزم اینجوری بخوای بشوریش حالا نه دفعه هابعد بالاخره گوشش اسیب میبینه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜