پس ینی هیچ کاری نکنم؟ تا حالا تجربه داشتید که عفونت نکنه؟
آره بابا عفونت نمیکنه نگران نباش به همون سمت بخوابونش خود آب میاد بیرون اونا ک عفونت میکنه با گوش بچه ور رفتن یا پرده گوشش اسیب دیده یا پرز پنبه مونده تو گوشش... چیزی نمیشه نترس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن عشقم چه خطری من دکترمتخصص بهم گفت اینکاروکنم یابا سشوار به گوشش بگیزم
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت عطاری آنلاین عطارک در این سایت کلی مقاله در مورد معرفی گیاهان دارویی ، نکات مهم در مورد مصرف گیاهان دارویی ، آشنایی با روش درمان بیماری ها با گیاهان دارویی ، نحوه رشد و نگهداری مرکبات و گیاهان در منزل داره
همچنین داخل سایتشون انواع گیاهان دارویی کمیاب عرضه می شود. خوبی این سایت اینه که در کمترین زمان سفارشات رو تحویل میدن و قیمت هاشون واقعا منصفانه و عالی هست. حتما به سایتشون سر بزنید؛
من تا کنون چندین بار از این سایت خرید کردم و اونقدر تجربه خوبی بوده که خواستم اون رو به شما هم معرفی کنم