2777
2789
عنوان

خانماای زیبا و آشپز

1151 بازدید | 78 پست

سلام مادرشوهرم برای اولین بار میاد خونمون از شهرستان دنبال ایراد لطفا تجربه های قرمه سبزی و زرشک پلو هاتون رو بگید خیلی تیکه اندازه لطفا بیاین 

مهمترین اینکه سبزی قرمه سبزی رو خوب سرخ کنی  در طول پخت چندبار بهش آب یخ اضافه کن روغن بندازه  

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قرمه سبزی و با سبزی خشک درست میکنم بجا لیموعمانی ازگردش استفاده میکنم لوبیامو دوبار میجوشونم ک سیاهیش بره

خب حالا نکته زرشک پلوم اینه ک من مرغ و چنددقیقه میزارم با آب رو گاز کف ک کرد خالی میکنم میشورم و فقط با پیاز میزارم پخته شه آب نمیریزم

اینا فوت این دوغذام بود اینم بگم دستپختمو کل خاندان شوهرم دوس دارن

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
پعد اب مرغ چی ؟

نه کلا آب تو مرغ دیگ نمیریزم با آب پیاز میپزه

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

من خانم نیستم اما آشپزیم خوبه

ببین واسه زرشک پلو با مرغت

مرغت رو اول با آب جدا ب همراه فلفل دلمه و پیاز و اینا و کمی زردچوبه بزن و بزلر بپزه 

بعد ک پخت اون آبو دور بریز

و حالا توی ظرف دیگ پیاز سرخ کن در حد عسلی و فلفل دلمه های مربع مربع ب مقدار لازم بریز و ادویه هایی ک دوست داری مثل فلفل سیاه و نمد و فلفل قرمز و اگر دوست داشتی کمی فلفل آبگوشتی

و یه چوب دارچین کوچیک آخر پخت مرغت بنداز تو مرغت خوشمزه میشه

و ربم ی نقدار زیاد برن تا غلیظ بشه 

و توی ی ظرف دیگ نخود فرنگی اگر داری بپز و بزار کنار

هویجتم کنار مرغ نزار بپزه 

توی ی ظرف جدا هدیجتو با کمی شکر و آب  بپز

و هویج و سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی رو کنار نرغت سرو کن  

ان شاالله خوشمزه بشه غذات💞

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖

سبزی قورمه رو خوب سرخ کن موقع پحت یه قاشق پودر شنبلیله بهش اضافه کن لیمو و آبغوره هم بریز و بزار خووووب بپزه

زرشک پلو هم مرغش رو خوب سرخ کن ادویه زیاد بزن( زردچوبه فلفل سیاه زعفران و کمی دارچین) تا بوی مرغ رو بگیره رب هم زیاد بزن تا سس مرغ غلیظ بشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من مرغ رو با فلفل دلمه خلالی و پیاز خلالی و زردچوبه و نمک و فلفل و هویج میذارم توی آب جوش

وقتی پخت پیاز رو نگینی خورد میکنم و با ادویه جات تفت میدم رب گوجه رو میزنم و با پیاز تفت میدم و بعد تیکه های پخته شده مرغ رو میذارم روی مواد و زیر و روش میکنم که دو طرفش رنگ بگیره و وقتی یکم سرخ شدن در قابلمه رو میذارم تا آب بندازه و بعدشم یکم آب جوش بهش اضاف میکنم

در آخرم سیب زمینی خلالی نازک سرخ میکنم و موقع سرو میریزم کنار مرغام

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران