2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست الان 34 هفتم چندبار بستری شدم.فکری شدم دیگه😕نمیدونم چیکار کنم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

نبستم زود زاییدم ۳۵ هفته و چهار روز بودم فرداش سونو داشتم گفتم بعدش برم خریداشو کنم که دیگه صددرصدی باشه تا نوبت گرفتم اومدم بیرون نزدیک زایشگاه رسیده بودم یهو دردام شروع شد رفتم گفتن سه سانتی باید بستری شی دیگه هیچی نه خریده بودم نه بسته بودم😅🤣

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
فکری شدی ینی چی

مشهدیه ببخشید یعنی فکرم درگیرشه خیلی 

از اونورم میگم لباساشو باید بشورم یا نه؟خواهرم و مامانمو بگم بیان یا نه؟نمیدونم.چیکار کنم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم