2777
2789
عنوان

پسری که میگم ازدواج میگه نه

446 بازدید | 45 پست

از ترم اول که رفتم دانشگاه این پسر میگخ میخوادتم 

الان یک هفته است بالاخره محلش دادم فقط چت کردیم 

سنشم ۲۴ سالشه میگه ازدواج نه باید باهم دوسه سال دوست باشیم ببینیم به درد هم میخوریم شناخت باید کافی باشه بچه بازی نیست بعد هم میگه تو سفر باید شناخت سفر بریم یه مدت باهم زندگی کنیم تا میگم نه میگه تفکراتت محدود ازدواج شوخی نیست بزرگ شو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم راست میگه شناخت آدم مسیر پیچیده ای چه زود ازدواج پسره هم سنس نداره 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بعضیاشون میگیرن ولی در کل ریسکه دو سه سال میدونی ممکنه همه بفهمن جایی ببینتتون بعد سفر ؟ واقعا اون حالت حجب حیاء و آبروی یک دختر رو میگیرن

بنظر من آدمای بهتری هم هستن 

خودتو حروم نکن

🌿 🌱🪻

به نظرم راست میگه شناخت آدم مسیر پیچیده ای چه زود ازدواج پسره هم سنس نداره

خب من بخوام با این اقا باشم الان ۲۲ سالمه و سنی هست که خواستگار دارم نسب به سالهای بعدی زندگیم بیشتر 

جوونیم بدم پای ادمی که میخوادتم یا نه

بگو منم باهات موافقم بايد اشنا بشيم ولي خانواده ها بايد در جريان باشن ، بگو خانوادت بايد به خانواده ي من بگن كه ميخوايم اشنا بشيم . يواشكي نميشه .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
بهش دیگه اصلا محل نکن بلاک کن کلاساتو طوری بردار باهاش نیفتی اگرم شهردیگه ای مهمان شو شهرخودت تانبین ...

یک هفته است حرف زدیم اهمیت ندارع ببینمش یا نه ولی وقتی دیدم دوساله دنبالمه فکر کردم واقعا میخوادتم