2777
2789
عنوان

لج بازی های پسر سه سالم

150 بازدید | 18 پست

سلام من یه پسر سه سال و نیمه و یک پسر ۷ماهه دارم.‌پسرم خیلی داداشش رو اذیت میکنه تا فرصت گیر میاره چنگ میندازه یا میزنتش وقتایی هم که خوابه جیغ و داد میکنه از عمد که نذاره بخوابه  تنها دلیلش هم اینه که لج منو در بیاره یعنی اگه من  عکس العمل نشون ندم میگه مامان ناراحت شو بهش خیلی توجه و محبت میکنیم و اصلا بخاطر حسادت نیست فقط لج بازیه. همش هم دوست داره بره بیرون بازی کنه و وقتی هم که میبریمش دیگه نمیاد و جیغ و گریه که می خوام بمونم بیرون . چکار کنم کسی تجربه ای داره دارم سکته میکنم انقدر حرص می خورم هرروز نمی تونم یک لحظه با داداش کوچیکش تنهاش بذارم و از همه کارهام می  مونم. نه زبون خوش و نه دعوا هیچی جواب نمیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بری مشاور؟

این برخوردها نشون میده که راهی که در پیش گرفتی غلطه اینجا هم راهنمایی اشتباه زیاد میشه

بخاطر پسرت برو مشاور. در روال بزرگ شدت بچه یه چیز لازم هست گاهی وقتا

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

اگه نمیتونی ببری مشاور یه مدت هر چقد جیغ وداد کرد ندید بگیر 

از سرش میفته..بعد یواش یواش اعصاب توام اروم میشه باهم دیگه رابطتون خوب میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

بچه ات  بد بزرگ شده یا حسود شده    منم سه ساله دارم  این مدلی نیست   بهش بی ...

از وقتی داداشش به دنیا اومده این طور شده قبلا این طوری شده. مال شما اصلا لجبازی نمیکنه تو هیچ زمینه ای؟

اگه نمیتونی ببری مشاور یه مدت هر چقد جیغ وداد کرد ندید بگیر  از سرش میفته..بعد یواش یواش اعصاب ...

اره میبینه من عکس العمل نشون میدم بدتر میکنه باید یه مدت بسپارمش جایی تا بلکه از سرش بیفته

مامانمم میگه چون همبازی نداره این کارها رو میکنه

ببین لجباز تر از دختر من نبود ،از دستش گریه میکردماا ،رفتم مشاوره فقط گفت باید مدارا کنی و یه سری حرفا دیگه ،اگه میتونی حتما مشاوره برو اصلا خودتم آروم مبشی 

دخترم شدید لجباز بودا یعنی صبح که بیدار مبشد میگفت چرا برق روشنه بااااید من روشن میکردم 😐یا چرا خاموشه هی روشن خاموش میکرد تاااااشب همه چیز همین بود ،تا ۶سالگیش نمیزاشت من دکمه لباسشویی رو بزنم باید خودش میزد فقط مدارا و برخورد درست ،اصلا کتک نزنش ،الان داره ۸ سالش میشه به لطف خدا خانوم شده دیگه

اره میبینه من عکس العمل نشون میدم بدتر میکنه باید یه مدت بسپارمش جایی تا بلکه از سرش بیفته

پسر من یه حرف زشت میزد یکی دوهفته گفت اصلا نگفتم نگو زشته

بعد از سرش افتاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

ببین لجباز تر از دختر من نبود ،از دستش گریه میکردماا ،رفتم مشاوره فقط گفت باید مدارا کنی و یه سری حر ...

یعنی باید بی تفاوت باشم اینم همین رفتارهارو داره خون گریه میکنم از دستش هی میگم شاید بزرگ تر بشه بهتر شه  

یعنی باید بی تفاوت باشم اینم همین رفتارهارو داره خون گریه میکنم از دستش هی میگم شاید بزرگ تر بشه بهت ...

آره خودت آروم باش بزار نفهمه ناراحتت میکنه ببرش مهد بزار کمی با هم سن وسالاش باشه ولی قانون هم داشته باش و کوتاه نیا ،مثلا دخترم تو خیابون میخوابید زمین و نمیومد بقیه راه رو مشاور گفت اینجور مواقع برش دار ببرش هر چی جیغ و داد کرد هم اهمیت نده