2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منو دوس دارن با اینکه زیاد اوکی و دل صاف نی ...چون برا عمه هام هرجا میره ی کادوییی چیزی میخره دایم به مامان بزرگم زنگ میزنه حال پرسی و درد و دل ک اگر دارویی چیزی میخواد بخره وقت دکتر داره ببره 

اما پاش برسه مامانم تو خونه سر بابام یک غوغا هایی میندازه فلانی فلان کرد تو نکردی و...

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

خوب بودم خیلی سواستفاده ها شد الان سعی میکنم دور باشم که نه خوب باشم نه بد...در ضمن باید برات خوب باشن که توام خوب باشی یک چیز دو طرفس

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤

من دوساله عروسشونم یکی ۷ساله یکی۱۵ساله ک عروس این خونوادن ولی انقد که من جا باز کردم پیششون اونا نه تازه من غریبم اونا اشنان.......مث خانواده خودم رفتار میکنم باهاشون عصبانیت و خوبیم تو روشونه  ولی جاریام نه

من با مادرشوهرم رابطم عالی بود واقعادسنگ صبورم بود الان انت که فوت شده خواهر برادراش بخاطر اینکه زیاد دعوتشون نمیکنه(سالی یه بار)ازم ولخورن بابا ماشالله کلا ۶۰ نفرن هر جا برن همدیگه رو خبر میکنم اول کرونا واسه همین رفت وامداشون ۵نفر از خانواده بخاطر کرونا تو یه ماه فوت شدن منم واقعا هم استرس گرفتم  نمیتونم دعوتشون کنم ولی خیلی توقع دارن هیچ وقت رعایت نکردن ونمیکنن