2777
2789

یک شخصی از فامیل ازم خواستگاری کرد. یعنی ب خالم و شوهر خالم گفته بود

اونا ب من و خانوادم گفتند. من تا شنیدم فوری گفتم نه

خانوادم و خالم اینا گفتن ن اشتبا نکن فلانی خیلی پسر خوبیه. تو چرا همه رو بدون شناخت رد میکنی؟؟! اصلا ب دلم نبود و علی‌رغم میل باطنیم گفتم باهاش اشنا میشم

خیلی خیلی پیگیرم بود. میشد من یک ماه جوا پیاماش نمیدادم اون باز پیگیر بود

ب شدت پیگیر بود جوری ک من گفتم کسی ک اینقد پیگیره باهاش اشنا میشم. شرایط مالی و بقیه چیزا اوکی بود

خلاصه بعد ۳ ماه اصرار اون من رفتم دیدمش

اوایل اصلا حالم خوب نبود و ب دید ی اشنایی میدیدم و میگفتم رد میکنم میره. خلاصه پیگیر بودن اون و کاراش منو جذب کرد. منم ی شخصی بودم عاشق این بودم مرد پیگیر زنش باشه. خلاصه ارتباطمون ب هم نزدیک تر شد و ما مدام همو میدیدیم و رابطه در حد عشق بازی و … داشتیم

هی من ب این نتیجه میرسیدم ک چقد این خوب بوده من الکی داشتم ردش میکردم. اما ابراز نمیکردم

همش میگفت تو چرا ایجوری

انگار هنوز منو دوست نداری و …

خلاصه ی روز بهش گفتم شناخت تا اینجا کافیه اگر میخوای ادامه بدی از طریق خانواده ها. بهم گفت من از علاقه تو مطمئن نیستم. شک دارم. منم زنی نمیخوام ک بهم علاقه نداشته باشه. از طرفی منم خیلی رو نمیکردم میخوامش چون میگفتم فردا فامیلیم میگه دختر فلانی عاشقم بود من نخواستمش. هر چی میگذشت علاقه من بهش بیشتر میشد و رفتار اون متفاوت. هی میگفت اینقد تو با غرور رفتار کردی منم شدم مث خودت. یکم تو ذهنم کاراش برام عجیب بود. کسی ک اون اوایل اینقد پیگیر بود جواب پیامای منو با تاخیر میداد. حرفی نمیزد ک کی مراسم خواستگاری باشه.منم غرورم اجازه نمیداد مستقیم بهش بگم

خلاصه من خساس میشدم و اون بیخیال. همش تو ذهنم میگفتم ی جای کار میلنگه. تا این ک این دو هفته اخیر همش میگفت انگیزه زندگی ندارم، هیچی حالمو خوب نمیکنه. دلم میخواد تنها باشم و …

منم شک میکردم ب حرفاش. تا این ک بهش گفتم بنظرم تو انگیزه نداری چون هنوز اون شخصی ک باید پیدا نکردی. برو سمت کسی که عاشقشی. اینقد گفتم ک برام تعریف کرد با ی دختری ۵ سال در ارتباط بوده خیلیم همو دوس داشتن. اما هدفشون ازدواج نبوده و ب درد ازدواج نمیخورده. و دختره دی ماه سال پیش رفته ترکیه. اینم میگفت دست خودم نیست فکرم میره سمتش. منم گفتم بیخود کردی وقتی تو گذشته بودی اومدی سمت من. گفت فکر میکردم وقتی با شخص دیگه ای تو رابطه باشم اونو فراموش میکنم😭 ب همین راحتی

حالم واقعا بده

نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق بازی رو گفتی شاخ در اوردم!!  نه به داره نه به باره برا چی گذاشتی بهت دس بزنه ؟!

عشق بازی مگ فقط دست زدنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️