2777
2789
عنوان

توروخدا بهم بگید چرا با من اینکارو کرد؟؟؟؟؟؟؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 63 پست
بنظرم اگ شما علاقه نشون میدادی و عشقتو بهش ابراز میکردی اون کمتر احساس خلا میکرد ذره ذره فراموش میکر ...

ن بابا بنظر من این یارو اصلا اهل ازدواج نبود

دنبال سرگرمی یا چیزای خاک برسری بود ک دید این خانم اهلش نیست تصمیم گرفت بهونه بیاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ بد..😔

کاش لایق و برازنده بود دلم نمیسوخت،تاپیکم هست ،کاش الان هواروشن بود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ن بابا بنظر من این یارو اصلا اهل ازدواج نبود دنبال سرگرمی یا چیزی خاک برسری بود ک دید این خانم اهلش ...

اره این درستتره 👍👍👍👍

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بنظرم اگ شما علاقه نشون میدادی و عشقتو بهش ابراز میکردی اون کمتر احساس خلا میکرد ذره ذره فراموش میکر ...

همش بهم میگفت تو چرا من برات مهم نیستم و … ؟؟ حس میکردم منو داره با ی شخص تو ذهنش مقایسه میکنه اما مطمئن نبودم😭😭😭

اره اما روانم بد اسیب دیده نباید ب من نزدیک میشد😭

منم روانی شدم ازدست همسرم،حرف منم همینه چرابازی میکنن باآدم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
پس چرا اومده شما رو گرفته😑😐

نمیدونم،میگه برا سرگرمی میرفتم خواستگاری

من جات باشم، از این آدم فاسد که بدون اینکه من رو عقد کنه، ازم بهره برده، تا میتونم دور میشم. درسمم از این رابطه میگیرم که تکرار نشه و قبل از عقد شرعی با کسی وارد رابطه نشم. نترس اون لجن جرات نمیکنه که فاش کنه با تو چکارها کرده

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

نمیدونم،میگه برا سرگرمی میرفتم خواستگاری

ميدوني  دوستنداره جداشو ميدوني چون مقصر طلاقشون خانومش بوده واين دوسش داشته مونده تودلش 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️