2777
2789

سلام من متحل هستم خب  یکی از فامیل های شوهرم رفتارش خیلی شک بر انگیز هست نمیدونم عادیه یا عاشقم شده مثلا وقتی میدونه من یه جایی هستم فقط اونجا رفت و آمد میکنه یا مثلا دنبال بهونست بیاد از پیش من رد  میشه بعضی موقع ها رو بر میگردونم میبینم پشتمه اون مجرده یا مثلا هی چیزای چرت و پرت بهونه میکنه پیام میده یا مثلا وقتی منو پیش مادرشوهرم نمیبینه میگه عروست رو ندیدم نیاورده بودی؟ 🙄هی میخواد منو بخندونه یه بارم اومد نشست پیشم😐خیلی بدم میاد از کارهاش اگه به شوهرمم بگم خیلی غیرتیه خیلی خیلی بد میشه

پسر دایی همسرم هست بنظرتون رفتارش عادیه مثلا میخواد باهام در حد خواهر صمیمی بشه؟ چون با شوهرمم مثل برادرن 

یا عاشقم شده؟

کمکم کنید لطفا نظر بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن جاهایی ک احتمال میدی ایشون بیاد رو کمتر بری یا اصلا نری

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

میخواد صمیمی بشه عنشو دراورده

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

حس خانوما معمولا اشتباه نمیکنه 

سعی ازش دوری کنی 

وقتی میخواد بخندونه نخند

وقتی کنارت نشست پاشو جاتو عوض کن

جاهایی که هست نرو 

ازش دوری کن و بی محلی کن حتی بهتره سلام علیک هم نکنی باهاش که به حسش دامن نزنی 

آخه مگه میشه؟ من آخه متحلم،واقعا چه آدمای مذخرفی پیدا میشه تو فامیل

اره عزیزمیشه خوبم میشه

اتفاقا خیلیم زیاد شده

بعضی آدما از چیزی که نشون ما میدن خیییلی کثیف ترن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
والا اصلا چشمش رو نگاه نکردم همش به زمین نگاه کردم