2777
2789

بچه ها من سه ماهه دوم بارداری هستم و با همسرم خیلی دوس داریم که بریم مشهد

به نظرتون با هواپیما رفتن خطرناکه؟ دکترم گفته مشکلی نداره

ولی چند جا خوندم که فشار کابین هواپیما تو پروازهای داخلی تنظیم نمیشه و از این حرفا

کیا تو بارداری مسافرت رفتن

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸

من پسرم استرابیسم داره یکی گفت هواپیما سوار شدم ۳۳بچس بخاطر فشار زود بدنیا اومد بچس انحراف چشم پیدا کرده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندمی؟ من تقریبا ۱۴هفته هستم خداروشکر تاالان مشکلی نداشتم امروز بخاطر فوت زنداییم اومدم شهر خودمون ۳ساعت فاصله دهنم صاف شد هواییو نمیدونم ولی زمینی سخته😣

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میاید تاپیک اخرم بااجازه استارتر 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
من پسرم استرابیسم داره یکی گفت هواپیما سوار شدم ۳۳بچس بخاطر فشار زود بدنیا اومد بچس انحراف چشم پیدا ...

استرابیسم چیه

هفته چندمی؟ من تقریبا ۱۴هفته هستم خداروشکر تاالان مشکلی نداشتم امروز بخاطر فوت زنداییم اومدم شهر خود ...

زمینی اره خیلی سخته 

سه ماه دوم سیف ترین ماهای بارداریه

چیزاییکه میگیو که فشار کابین چه اثری میذاره هیچکس نمیدونه چون اصلا نه تحقیقی شده نه قابل فهمیدنه

من تو دوتا بارداریم چندین بار سفر هوایی داشتم

و نه فقط خودم خانوادمون هرکس بارداره راحت سفر میره

سه ماه دوم سیف ترین ماهای بارداریه چیزاییکه میگیو که فشار کابین چه اثری میذاره هیچکس نمیدونه چون اص ...

جدی سفر هوایی داخل کشور رفتید دیگه ؟ راحت بودید؟

همسرم میگه بریم ولی مامانم اینا و مادرشوهرم منو پشیمون کردن که چیزی میشه خدای نکرده

جدی سفر هوایی داخل کشور رفتید دیگه ؟ راحت بودید؟ همسرم میگه بریم ولی مامانم اینا و مادرشوهرم منو پش ...

هم داخلی هم خارجی

سر بچه اولم که من دایم السفر بودم

دانشگاه شهر دیگه بودم و تا ماه هشتم میرفتمو میومدم با پرواز

یک سفر خارجی هم اون وسطا رفتم

سر دومی هم دوبار سفر داخلی با پرواز رفتم

ادم نمیتونه به بقبه توصیه کنه

ولی ارامش خیلی مهمه، استرس اگه داری نرو

ولی من خب اصلا نگران نبودم

جدی سفر هوایی داخل کشور رفتید دیگه ؟ راحت بودید؟ همسرم میگه بریم ولی مامانم اینا و مادرشوهرم منو پش ...

راحت نبودم سر اولی

چون هم پروازش طولانی بود نسبتا هم جون چندین بار پرواز داشتم و تو ماه هشت ورم زیادی داشتم جوراب واریس میپوشیدم

کفش کتونی دوسایز بزرگتر میپوشیدم وقتی پرواز میشست من پاهام از شدت ورم توش جا نمیشد پشتشو میخوابوندم بتونم راه برم  

هم داخلی هم خارجی سر بچه اولم که من دایم السفر بودم دانشگاه شهر دیگه بودم و تا ماه هشتم میرفتمو می ...

پس ماشالله کلی سفر رفتید

من از پرواز و رفتن استرسی ندارم این حرف اطرافیان هست که استرس به جون آدم میندازه متاسفانه

پس ماشالله کلی سفر رفتید من از پرواز و رفتن استرسی ندارم این حرف اطرافیان هست که استرس به جون آدم م ...

زبانت خوبه؟

مقاله سرچ کن بخون واس پرواز تو بارداری بع تصمیم بگیر

بعد با ادله به اطرافیانت جواب بده

زبانت خوبه؟ مقاله سرچ کن بخون واس پرواز تو بارداری بع تصمیم بگیر بعد با ادله به اطرافیانت جواب بده

نه متاسفانه زبانم خوب نیست

بازم ممنون عزیزم ❤️