2777
2789

پسرماز سر شب تب کرده تبش یکم قطع میشه دوباره میره بالاکسی ندارم همسرم نیست شهرستانه منم تنهام تو خونه خودم بهش هر ۴ساعت استامینوفن دادم ولی فایده نداشت دیگه شربت بروفن دادم که 

اونم قبل شش ساعت دوباره تبش میره بالا بروفن هر شش ساعت دادم 

دیروز حمام بوده احتمالا سرماخورده من بهش هر ۶ساعت سرماخوردگی کودکان دادم 2وشش ماهشه

نمیدونم چکارکنم همش پاشویه دادمش با آب نمک و کاسنی ختمی و گل محمدی و گلاب ولی الان باسرکه لرزش گرفت بدنش دوباره داغ داره ميشه دو ساعت دیگه تا بروفن مونده نمیدونم چکار کنم دیگه طاقت ندارم کمرم شکسته از عصر تا الان آنقدر پاشوییه کردم 

شیافم ندارم 😭😭😭😭😭😭😭

😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوخی ای خدا فداشم من

استامینوفن و ایپوپروفن رو همزمان بده ببین تاثیری دار😢😢😢😢

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

برای پایبن اوردن تب از ۳۸ درحه به بالا شیاف استفاده کن.و الان درجه بذار و اگر بالا بود  ببرش زیر اب ولرم  روبه خنک  .  فقط استامینوفن برای پایین اوردن تبه‌ وپاشویه. ولی الان درجه بمدت دو دقیقه کامل  زیر بغلش بذار و ببرش زیر اب حموم. 

ببرش حمتم تو وان بازی کنه   ده دقه  با اب ولرم  بازی کنه  ابش سرد نباشه که لرز کنه    گرمم نباشه که تبش بالا بره  سریع هم لباس تنش کنسرش خیس نکن  فقط بشینه اب بازی کنه 

خدایا شکرت. 
سریع برو شیاف بگیر براش دستمال خیس بکش به سرش و صورتش

کسی نیست بچم نگهداره تنهام داروخونه دوره واییییییییییی چکارکنم ماشینم ندارم 😭😭😭میشه بروفن هر 4ساعت بدم؟ تبش الان با تب سنج روی 37و8هست دوساعت دیگه باید بروفن بدم چکارکنم؟ بگو 

😭