2777
2789

ما ۱.۱.۱۴۰۱عقد کردیم و به صورت سنتی و توی اولین بحثی که پیش امد رفته پشت سر من پیش خانوادش و کسی که معرف ازدواجمون بوده کلی حرف زده که با وساطت خانواده حل شد ولی من دلم صاف نشده چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا پشت سرت چیا گفته؟

گفته خانمم میات خونمون دست به سیاه سفید نمیزنه . خودش میگیره درحالی که من اولشم گفته بودم بهش ادم کم حرف ودیر خودمونی میشم .نماز نمیخونه درحالی که من با ارایش چطور بشینم بخونم .من با تمام نداشته هاش اولشم گفتم که فقط اخلاق مهم برام و حرف زدن طرف مقابلم برام از نون شبم واجب تره .جدا از اینکه من از ماشین بیرون انداخت و بقیه کاراش

گفته خانمم میات خونمون دست به سیاه سفید نمیزنه . خودش میگیره درحالی که من اولشم گفته بودم بهش ادم کم ...

برا پشت سر حرف زدنش ناراحتی ! الان که میگی از ماشین هم انداخته ت بیرون ! کار از ناراحتی گذشته، خواهر کجای کاری ؟😑

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
برا پشت سر حرف زدنش ناراحتی ! الان که میگی از ماشین هم انداخته ت بیرون ! کار از ناراحتی گذشته، خواهر ...

الان اگر این کارش به روش بیارم بنظرتون درسته یانه چون خیلی عذر خواهی کرده ولی من دلم صاف نمیشه چون شناختیم ندارم که بدونم تکرار میکنه یانه

الان اگر این کارش به روش بیارم بنظرتون درسته یانه چون خیلی عذر خواهی کرده ولی من دلم صاف نمیشه چون ش ...

چرا از ماشین انداختت بیرون 

بنظرم باید در حضور بزرگا عذرخواهی می‌کرد و میگف تکرار نمیشه

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
چرا از ماشین انداختت بیرون  بنظرم باید در حضور بزرگا عذرخواهی می‌کرد و میگف تکرار نمیشه

عصبی شد  و گفت برو پایین از ماشین رسما که جلو بقیه عذر خواهی نکرد ولی خانوادش و بزرگای خودشون گفتن اشتباه کرده ولی من میخام بدونم بنظرتون تکرار میکنه بازم

عصبی شد  و گفت برو پایین از ماشین رسما که جلو بقیه عذر خواهی نکرد ولی خانوادش و بزرگای خودشون گ ...

نمیدونم 

حالا ممکنه بزودی تکرار نکنه 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
عصبی شد  و گفت برو پایین از ماشین رسما که جلو بقیه عذر خواهی نکرد ولی خانوادش و بزرگای خودشون گ ...

بنظرم کسی که تو دوران عقد نامزدش و از ماشین بیرون کنه خیلی قابل اعتماد نیست و باید بیشتر در موردش فکر کنی 

بعد عروسی چه تضمینی هست که با کتک از ماشین نندازدت پایین ؟! معذرت خواهی دلیلی بر پشیمونی نیست امکان داره مشکل اعصاب داشته و رو رفتارش کنترل نداشته باشه 

امتحانش کن و یبار دیگه به بهانه ای عصبانیش کن ببین برخوردش چطوریه ببین نرماله یا کنترل نداره

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
بنظرم کسی که تو دوران عقد نامزدش و از ماشین بیرون کنه خیلی قابل اعتماد نیست و باید بیشتر در موردش فک ...

واقعادرست خودمم بهش فکر میکنم شبانه روز . مرسی عزیزم پس حتما اینکار میکنم

واقعادرست خودمم بهش فکر میکنم شبانه روز . مرسی عزیزم پس حتما اینکار میکنم

خواهش عزیزم 

متاسفانه مشکلات اعصاب و روان زیاد شده و اکثرا هم مخفی میکنن و بعد که میری زیر یه سقف می بینی طرف دوقطبی یه یا پارانویید و اسکیزوفرنی یا ... هست  که همشم غیر قابل تحمل و درمانن . خیلی باید دقت کنی عزیزم