2777
2789
عنوان

از همسرم خیلی دلخورم لطفا بگید چطور فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 22 پست
خواهش عزیزم  متاسفانه مشکلات اعصاب و روان زیاد شده و اکثرا هم مخفی میکنن و بعد که میری زیر یه ...

من باهاش مشاوره رو مطرح کردم ولی قبول نمکنه بهانه اش این که میگه ممکن یه حرفی به تو بزنه و بخوای زندگی کنار مون انتخاب نکنی ممکن به این خاطر باشه

من باهاش مشاوره رو مطرح کردم ولی قبول نمکنه بهانه اش این که میگه ممکن یه حرفی به تو بزنه و بخوای زند ...

ممکنه یه مشکل رفتاری یا اخلاقی داشته باشه و نخواد اونو شما قبل ازدواج بفهمی . مشکوکه عزیزم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته خانمم میات خونمون دست به سیاه سفید نمیزنه . خودش میگیره درحالی که من اولشم گفته بودم بهش ادم کم ...

خب عزیزدلم سعی کن طوری رفتار کنی ک خودتو تو چشم شوهرت و خانوادش عزیز کنی سعی کن بیشتر روی خوش نشون بدی و با مهربونی خودتو تو دلشون جا کنی

چرا این حرفایی ک زده رو ب چشم خواسته هاش نمی بینی

شاید دوست داشته بیشتر تحویلش بگیری یا روی خوش نشون بدی

سعی کن بیشتر باهم صحبت کنید و خواسته هایی ک از هم داریدو بگید بهم و راجعش صحبت کنید اینجوری کمتر از حرفای هم سو برداشت می کنید و رابطتونم صمیمانه تر میشه

خب عزیزدلم سعی کن طوری رفتار کنی ک خودتو تو چشم شوهرت و خانوادش عزیز کنی سعی کن بیشتر روی خوش نشون ب ...

حرفای شما کاملا درست و من هر بار که از شهرمون رفتم شهرستانشون برای مادرش کادو بردم دست خالی نرفتم و همیشه خودم باش تماس میگیرم حا ل احوال میپرسم اما مادرش نه . و من روز خواستگاری گفتم که کلا ادم ارومیم پرسیدمم ازنظرش مشکلی نداره گفت نه . بازم ممنونم از راهنمایت

چرا این همه خانم،همه اش گفت،جدا بشی بهتره؟نمیفهمم..مگه خواهر عزیز،شما هیچ مشکلی نداشتی،و نداری؟ بای ...

اتفاقان حرف دوستان درست درامده .واین ادم استقلال شخصیت نداره