2777
2789
عنوان

مردا چرا تو تعطیلی ها تو خونه دیوونه میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 52 پست
منم سفر نرم جرقه میزنم توی تعطیلات

آخه سفر رفتن تو تعطیلاتم زیاد خوب نیست ،اینقدر که شلوغه از جاده گرفته تا جاهای دیدنی

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دوبار بچه هارو کتک زد آخرم یه تعارف خشک کرد بریم بیرون منم گفتم نمیام اونم خودش تنهایی پاشد رف ...

آخی ،امضات 😓😓😓😓منم اون روزا رو بیشتر دوست داشتم،چه زود تموم شدند

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

همسر من که از دیشب رفت ب استقبال تعطیلات

بهانه کرد و دعوا رو راه انداخت و رفت تو فاز سکوت و قهر

منم دیگه امروز طاقتم طاق شد 

زدم بیردن

الانم جاتون خالی نشستم تو یه امامزاده ای

امیدوارم فقط دیر درها رو ببندن تا حداکثر زمان ممکن اینجا باشم

همسر من که از دیشب رفت ب استقبال تعطیلات بهانه کرد و دعوا رو راه انداخت و رفت تو فاز سکوت و قهر ...

التماس دعا💚

آخی ،امضات 😓😓😓😓منم اون روزا رو بیشتر دوست داشتم،چه زود تموم شدند

کاش همو بچه میموندیم چی میشد بزرگ که شدیم غصه هامونم بزرگ تر شده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عزیزم مگه شوهرت چیکار اس که کارش میاره تو خونه تعمییر میکنه؟

همسرم تعمیرات لوازم خانگی داره 

وسایلی که فامیل اشنا همسایه میدن توی خونه انجام میده

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
کاش همو بچه میموندیم چی میشد بزرگ که شدیم غصه هامونم بزرگ تر شده 

من که همش میگم کاش دنیا زودتر تموم شه ،بعد از فوت بابام دیگه امیدی به دنیا ندارم⁦☹️⁩

من که همش میگم کاش دنیا زودتر تموم شه ،بعد از فوت بابام دیگه امیدی به دنیا ندارم⁦☹️⁩

خدارحمت ش  کنه و به شما صبر بده آره از دست دادن عزیز خیلی سخته 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم