2777
2789
عنوان

مردا چرا تو تعطیلی ها تو خونه دیوونه میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 52 پست

همه مرد ها توی خونخ حوصله شون سر میره

توهم اگه هر روز بیرون باشی برای کار خونه باشی حوصله ات یر میره

همسر منم همین طوریه روزای تعطیل توی خونه کار های تعمیراتش رو انجام میده یا میخوابه یا بازار میره

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سگرمه چیه

ماهم میگیم سگرمه ولی تاحالا ب معنیش دقت نکردم😂

فقط میدونم تو بعضی جاها ازاین کلمه استفاده میکنیم

شاید ب کسی ک اخمو و اینا باشه بگن و تو خودش باشه

دوستان عزیز دیگه‌مشاوره نمیدم لطفا درخواست ندین🌹

وای که گفتی بخدا منکه دارم دیونه میشم همش بق یه جا نشسته همش داد میزنه رو بچه ها 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

حوصله نداره حای این حرفا محیط شاد براش فراهم کن عزیزم

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
🥺🥺🥺 میفهمم

امروز دوبار بچه هارو کتک زد آخرم یه تعارف خشک کرد بریم بیرون منم گفتم نمیام اونم خودش تنهایی پاشد رفت از خدا خواسته 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم