شما بنده رو دعا کنید من خیلی محتاجم احتمالا بنده ی خیلی بدی ب درگاه خدا بودم که حس میکنم دیگه نگاه ...
شما همین که الان داخل امام زاده ای یعنی خدا دعوتت کرده یه جای معنوی و با آرامش 💚💚💚💚💚این چه حرفیه عزیزم
دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم)) ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____ علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝 ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
خدارحمت ش کنه و به شما صبر بده آره از دست دادن عزیز خیلی سخته
ممنون گلم،خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه💚💚
دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم)) ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____ علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝 ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
خانوما اگه واسه خونتون وسیله و مصالح خواستین بیاین تو سایت ایران کابر قیمت هاشون خیلی خوبه من در اتاقام عوض کردم با قیمت خیلی خوب گرفتم خیلی شیک شده خونم درب اتاقی ایران کابر هم سرچ کنین میاره