بچه ها من داداشم خیلی خیلی ادم شاد و پر انرژی بود ولی از عید کلا عوض شده به یه نقطه خیره میشه یا شبا میگه احساس میگم یه نفر کنارمه.سی و یک سالشه ولی با چراغ روشن میخوابه میگه میترسم.میگه وقتی خوابم یک نفر با صدای زن بیدارم میکنه میگه پاشو وقت نماز با اون صدا که بیدار میشه دیگه نمیتونه بخوابه.چنبارم میگه تختمو تکون میده یک نفر.نامزد داره ولی اصلا نمیره پیشش دوس نداره ببینتش میگ یه چیزی جلومو میگیره.دلم برای دختر مردم میسوزه خیلی داداشمو دوست داره از این هم که بگذریم خیلی نگران داداشم هستم به شدت غمگین و گوشه گیر شده.به نظرتون دلیلش چیه؟ ممکنه همزاد داشته باشه؟
تنها روتین پوستیم اینه که هفته ای یبار سبیلامو برمیدارم🥴🦝
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...