2777
2789
عنوان

خانومای باردار راهنمایی لطفا

73 بازدید | 5 پست

هفته ۵و تموم کردم و از دیروز سرگیجه شدید دارم و ضعف بدن  و حالت تهوع پهلوهامم خیلی درد می‌کنه

چیکار کنم آروم شم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️

فشارت رو چک کن بالا باشه به دکترت بگو بهت دارو بده 

پایین هم باشه برات تقویتی مینویسه خوب میشی 

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃

برو دکتر برات قرص دمیترون مینویسه میخوری حالت تهوعت خوب میشه، بقیه ام مال اوایل بارداریه اکثرا بعد 4 ماه خوب میشن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشارت رو چک کن بالا باشه به دکترت بگو بهت دارو بده  پایین هم باشه برات تقویتی مینویسه خوب میشی ...

دسترسی به دکتر ندارم شبم میرم مهمونی یکی دو روز 

همش تو سرم احساس سنگینی میکنم 

عزیزم اگه دردت در حد همون درد پریودیه باید استراحت کنی و تحمل ولی اگه خیلی دردش بیشتره باید بری دکتر ...

کمر دردم که مثل پریودیمه

الان سرگیجه خیلی خیلی اذیتم می‌کنه