من 25سالمه بچم 5سالش کسی هست مثل من باشه اخه همسنای خودم هنوز دارن خوشگزرونی میکنن اما من همه فکر زهنم پسرم هست حس میکنم برای خودم نمیتونم زندگی کنم.. بعضی وقتا خیلی ناراحتم
من ۲۵سالمه از ۲۱ دنبال بچه ام هم سن هام اوردن الان تک اوج جوونی دارن خوش میگذرونن ولی من افسرده و داغون نشستم تو خونه قدر الانتون رو بدونین حتی دومی رو هم بیارین
واای حالا همسنای ما دارن بچه بازیاشون میکنن.هنوز یا اینکه مجردن
اره ولی من بشدت راضیم خداروشکر میکنم که این دوره رو گذروندم .الان بچه هام جمع و جور شدن میبینم هم سنام یا حتی بزرگ ترن یه بچه تو بقل یا باردارن .دارن از صفر شروع میکنن😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش تنها چیزی که آرومم کرد موقعی که واقعا از بچه داری خسته شده بودم همین جمله بود که داییم بهم گفت ...
داییتون یه جارو اشتباه محاسبه کرده ولی
اونم اینه که وقتی بچه دار میشی هرگز آزاد و رها نخواهی،بود..هرچقدر بچه بزرگتر بشه دغدغه هاهم بیشتر میشه ...شاید زحمت فیزیکی خیلی کم بشه اما فکری هرگز ..
♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️ 😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم میجنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍
واای حالا همسنای ما دارن بچه بازیاشون میکنن.هنوز یا اینکه مجردن
خیلی خوبه ک زود بچه دار شدی
دوروز دیگ ک بزرگ شد خیالت راحت میشه خودتم هنوز جوونی اونموقع ب همه خوشیات میرسی تازه بچتم پز جوونی مامانشو میده موقع عروسی و نوه دار شدن بچت میتونی سنگ تموم بزاری جا اینک ی عصا دستت باشه و دست وپاگیر باشی😁😁😁