2777
2789

دهنتون پر باشه یا غذا گیرکنه تو حلقتون 😂😐

واکنش هاتون چی بوده و اون طرف کی بوده 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

اره ی بار شد رومو اونور کردم اون بنده خدا هی داشت حرف میزد من پشتمو بهش کردم غذا رو قورت میدادم 😂😂😂

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ی بار شد رومو اونور کردم اون بنده خدا هی داشت حرف میزد من پشتمو بهش کردم غذا رو قورت میدادم 😂😂 ...

😂😂

غذا نبود بیرون بود ولی تند برخورد کردم شد قضیه آشنایی با همسرم

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مگه چجوری غذا میخورین😂

منو دختر خالمو خواهرم سه تایی تو تاریکی از ترس بچه ها یه گوشه ی پشت تخت قایمکی داشتیم پیتزا میخوردیم هیچ وقت باهم سه نفری این بساطو نداشتیم 

خیلی ریلکس بودیم اقا یهو در رو زدن بچه ها ریختن  داخل نفهمیدیم چجوری این حجم از پیتزا رو چپوندیم تو حلقمون تا مرز خفگی رفتیم  با نوشابه دادیمش بره اون ور 

وای سلام خعلی وقتع ندیدمت تو سایت 

سلام عزیزم😍

زیاد نمیام دیگه😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره دهنم پررررررر لبام بسته نمیشد😆

تازع نامزد کرده بودم و رودروایسییییی نامزدم اومد داخل اشپز خونه با دهن پر دویدم تو اتاق سریع جویدم قورت دادم بعد پرستیژ خودمو کامل ک انگار هیچی نشده حفظ کردم اومدم بیرون😂

هیدن🎶❤                                                                 🎼🎤🌿
جالب شد ...میگی جریان اشنایی چجوری بود؟😁

دیگه همین قدر بود ولی جالبه یادم نمیاد برخورد شوهرمو ولی اون میگه کشیدم کنار تا رد شی🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40