2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت بعد از انتقال

1646 بازدید | 45 پست

آیا امکان تغییر جنسیت بعد از لقاح و تشکیل جنین هست؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
100%
0
0%
0
0%
0
0%
میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی جنین تشکیل شده یا با کروموزوم x ترکیب شده یا با y شما که نمیتونی dna رو تغییر بدی

🥹🥹🥹🥹🥹 فدای سرم‌من انتقال میدم دخترامو‌

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

زمان لقاح جنسیت هر چیزی که باشه اتفاق میفته و‌غیر قابل تغییره

ولی بر حسب اینکه چند تا جنین دارید و‌ایا درخواست تعیین جنسیت دارید و جنسیت مورد نظرتون تو‌ جنین های تشکیل شده هست یا نه و اینکه قابل انتقال و کیفیت مطلوب داشته باشه

میتونید به اون چیزی که دوست دارید برسید 

نه

نهایتش بی مهر و‌محبت بزرگ میشه 

یا از پدر  کثیفش جدا میشم خودم هم پدرش میشم هم مادرش 

چون هنوز هیچی نشده فرق میزاره بین پسر بی ذاتش با بچه ی انتقال نداده ی من 

خدا کنه انتقال بدم نگیره اصلا تا هم ضایع بشه هم پولش بره 

به هوای پسر ۷۰ میلیون پول ریخت تعیین جنسیت کرد 

انقد بدنش آشغاله که کلا از ۶ تا جنین از دم دختر فقط دوتاش مونده 

خدا جای حق نشسته

عزیزم ایشالا که هر چیزی که خیره واست اتفاق بیفته🙏❤️ و انتقال موفقی داشته باشی

هنوز انتقال نداده انقدر انرژی منفی داده بهم که کلا از زندگی بریدم

بهم میگه دختر زا

یا میگه منو از خرج در آوردی قرار بود خیلی کارا کنم که دیگه نمیکنم

واقعا چیکار کنم ؟

نهایتش بی مهر و‌محبت بزرگ میشه  یا از پدر  کثیفش جدا میشم خودم هم پدرش میشم هم مادرش  ...

چرا میخوای با این وضعیت ازین مرد بچه دار بشی؟

به آینده اون بچه فکر کردی؟

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
عزیزم ایشالا که هر چیزی که خیره واست اتفاق بیفته🙏❤️ و انتقال موفقی داشته باشی

از روزی که فهمیدم کلا دوتا دختر مونده شب و‌روزم گریه و بی خوابیه

چرا میخوای با این وضعیت ازین مرد بچه دار بشی؟ به آینده اون بچه فکر کردی؟

خیلی احمقم که عاشق چه نامردی شدم

خیلی بهم بی احترامی و بی ارزشی شده تو این مدت 

هنوز انتقال نداده انقدر انرژی منفی داده بهم که کلا از زندگی بریدم بهم میگه دختر زا یا میگه منو از ...

چرا برای بعضیا اینقدر پسر بودن مهمه

به خدا دختر خیلییی خوبه

مونس و‌همدم مادر و پدر میشه

مطمئن باش چنان مهرش به دل پدر میفته که یک لحظه نمیتونه ازش دور باشه

ضمنا 

دخترزا بودن اشتباهه

این پدر هست که جنسیت رو مشخص میکنه چون کروموزومy  از پدر میرسه به فرزند برای تعیین جنسیت 

این چه جور تعیین جنسیتیه... 

الان تو ای یو ای اسپرم های y رو از اسپرم های x جدا میکنن و انتقال میدن... 

یعنی تو ای وی اف نمی تونستن اسپرم های y رو با تخمک ها لقاح بدن؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چرا برای بعضیا اینقدر پسر بودن مهمه به خدا دختر خیلییی خوبه مونس و‌همدم مادر و پدر میشه مطمئن باش ...

بی سواد و عقب مونده تر از این حرفان که بفهمن این موضوع به مادر کلا بی ربطه

این چه جور تعیین جنسیتیه...  الان تو ای یو ای اسپرم های y رو از اسپرم های x جدا میکنن و انتقال ...

یعنی چی 

مگه مستقیم اسپرم رو نمیریزن رو‌تخمک

من کلینیک مام میرم انقدم هزینه کردیم که