باهاشون صحیت کنید بگید همون جنین ها هم از بین رفتن..
خودشون برن عمل بازگشت رو انجام بدن. شما باردار شدین خواستن مجدد وازکتومی کنن...
واقعا که. با این دروغ عقد تون میتونه راحت به هم بخوره...
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
اینو که میدونم. میگم همان طور که تو ای یو ای اسپرم های پسر و دختر رو جدا میکنن تو ای وی اف هم ...
عزیزم ای یو ای رو با اسپرمی که صدرصد سالمه هست یا تعداد اسپرم سالم بیشتره رو انجام میدن و قابلیت جدا سازی کروموزومی هست ولی کسی که اسپرمش ضعیفه و کیفیت نداره رو ای یو ای نمیکنن چون جواب نمیده یه مرحله قویتر از ای وی اف هم هست میکروانجکشن که اسپرم شسته میشه و سالم و بی نقص هاش جدا میشه بعد برای جنسیت باز شستو شو انجام میشه و کروموزومها ایکس و ایگرگ جدا میشه که اگه کروموزوم ایگرگی مونده باشه و وضعیتش خوب باشه لقاح پسر انجام میشه وگرنه کروموزومهای ایکس رو لقاح میدن که همینم شانسی هست و درصد گرفتنش خیلی کمه چون اسپرم ضعیف بوده و هزینه بر هم هست خدا به همه منتظران و مشکل دارا کمک کنه
زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه
همیشه تا قبل جدی شدن و اقدام به بارداری میگفت من یه آمپول زدم الانم بارور کردم اگه حامله نشی ...
وای چه قدر از دست شوهرت ناراحت شدم حتماً ببرش یه دکتر ارولوژیست که ابروش رو ببره و مشکلش رو جلوی خودت تو چشمش بزنه ،یه آزمایش اسپرم هم بده که البته وازکتومی کرده باید با بیوپسی ازش اسپرم بگیرن به صورت طبیعی نمیتونه اسپرمی داشته باشه بگو سر تا پا مشکل هستی دیگه نمک رو زخم نباش کمتر پیش بزن شوهرت دست پیش میگیره که خودش سرزنش نشه جدی و با قدرت برخورد کن نذار با حرفای الکیش روحیت رو خراب کنه و افسردت بکنه شوهرت اگه آزمایش اسپرم بده شاید تعداد اسپرم سالمش به یک میلیون هم نرسه بعد این همه ادعا داره
دکتر ارولوژیست متخصص کلیه و مجاری ادرار و ناباروری مردان هست حتماً باید تو کارتش ناباروری رو نوشته باشه تا درست و حسابی بهش توضیح بده که آقا شما مشکلت حاده یه تست اسپرم که براش بنویسه ببینه همه چیش صفره دیگه ساکت میشه اصلا خانوادش هم برات مهم نباشه اگه دیدی خیلی دارن حرف مفت میزنن پیش هرکس از خانوادش رسیدی کامل توضیح مشکل چی هست یکی دوبار آبروی پسرشون رو ببری ساکت میشن دیگه چیزی نمیگن به شوهرت بگو برو خدا رو شکر کن که همین دو تا جنین هم تشکیل شده بازم زبونش درازه
باورت میشه خانواده ش فهمیدن امکان دختر شدن بچه زیاده نه زنگ میزنن نه تحویل میگیرن
عزیزم کامل درکت میکنم زندگی الانت قشنگ هفت سال پیش منه با ای تفاوت که شوهر من مشکل غده هیپوفیز داره دکتر بهشون گفته بود به سختی بچه دار میشی چیزی نگفتن و کلی سرکوفت و چیزای دیگه به من ، اینقدر دکتر رفتم و هر کاری بگی انجام دادم تا به میکرو از اسپرم رسیدیم و شوهرم متوجه شد که الکی نباید حرف مفت بزنه الان خودشم با مشکلش کنار اومده خدا رو شکر یه دختر گل طبیعی گیرم اومد الان برای بچه دوم اقدام کردم تا ببینم خدا چی میخواد جنسیت هم اصلا برام مهم نیست همین که با این شرایط جنینی تشکیل شده خدا رو شکر