2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت بعد از انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 45 پست

چرا طبیعی اقدام نمیکنی؟ 

عمل وازکتومی رو میشه اصلاح کرد و اقا قابلیت بارور کردن پیدا کنه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
از روزی که فهمیدم کلا دوتا دختر مونده شب و‌روزم گریه و بی خوابیه

میدونی گریه و استرس و‌بی خوابی ... باعث معکوس شدن نتیجه دلخواهت میشه

توکل به خدا کن

‌اکر مشکل اخلاقی همسرت فقط به خاطر جنسیت بچه هست سعی  کن از مشاور کمک بگیری قبل انتقال 

اگر نه کلا مشکلات دیگه هم دارید 

بهتره فعلا انتقال رو‌انجام ندید و‌ سعی کنید اول رو‌حل اون‌مسائل زوم کنید 

در درجه اول خانواده باید کانون گرمی باشه برای ورود یه نوزاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا طبیعی اقدام نمیکنی؟  عمل وازکتومی رو میشه اصلاح کرد و اقا قابلیت بارور کردن پیدا کنه

گند بزنن به این شخصیت پر از دروغش

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜
یعنی چی  مگه مستقیم اسپرم رو نمیریزن رو‌تخمک من کلینیک مام میرم انقدم هزینه کردیم که

با میکرو  اسپرم ها رو دونه دونه میشه به تخمک تزریق کرد. 

شاید برای شما با توجه به وضعیت شوهرتون نشده. اسپرم رو از, بیضه نمونه برداشتن؟ چطوری نمونه دادین؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نه عزیزم ابتدا لقاح انجام میشه بعد تعیین جنسیت میکنن 

لقاح انجام شده بخاطر کیفیت اسپرمش ۴ تاش از بین رفته نمیدونم جی بودن

دو‌تا دختر مونده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜
نه عزیزم ابتدا لقاح انجام میشه بعد تعیین جنسیت میکنن 

اینو که میدونم. 

میگم همان طور که تو ای یو ای اسپرم های پسر و دختر رو جدا میکنن تو ای وی اف هم اول اسپرم ها رو جدا کنن بعد لقاح بدن بعد تعیین جنسیت. 

احتمالا تعداد اسپرم های همسر استارتر محدود بوده... نتونستن.. و گرنه این کار رو میکنن

میدونی گریه و استرس و‌بی خوابی ... باعث معکوس شدن نتیجه دلخواهت میشه توکل به خدا کن ‌اکر مشکل اخلا ...

مشکل دیگه ای نداریم فقط بچه دار نشدنش و‌نگفتنش که واکتوزمی کرده الانم با اعتماد به نفس دلش پسر میخواسته

لقاح انجام شده بخاطر کیفیت اسپرمش ۴ تاش از بین رفته نمیدونم جی بودن دو‌تا دختر مونده

ببین 

دوست عزیز

من خودم ای وی اف کردم و الان دخترمو باردارم 

اون جواب هم برای شما نبود 

برای اون دوستی بود که پرسیدن قبل لقاح کرموزوم y جدا میشه یا نه

من هم زمان انتقال 

کلا از ۴ جنین ۱ دونه برام موند 

همون ۱ دونه رو انتقال دادن که خداروشکر مثبت شد 

مشکل دیگه ای نداریم فقط بچه دار نشدنش و‌نگفتنش که واکتوزمی کرده الانم با اعتماد به نفس دلش پسر میخوا ...

چرا وازکتومی کرده؟

ازدواج دومته؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
گند بزنن به این شخصیت پر از دروغش

اصلا دروغ یا هر چی. الان چرا عمل برگشت رو انجام نمیده؟ خودشون عمل کنن.. چند ماه گذشت طبیعی یا ای یو ای اقدام کنید... 

با میکرو  اسپرم ها رو دونه دونه میشه به تخمک تزریق کرد.  شاید برای شما با توجه به وضعیت ش ...

نمونه اسپرم رو‌ تو اتاق با خود ارضایی ازش گرفتن

اصلا دروغ یا هر چی. الان چرا عمل برگشت رو انجام نمیده؟ خودشون عمل کنن.. چند ماه گذشت طبیعی یا ای یو ...

باید بگم  همین کارو کنه چون با این رفتارا و‌حرفا به دل خودمم نیس

نمونه اسپرم رو‌ تو اتاق با خود ارضایی ازش گرفتن

مگه میشه؟ اگه از طریق انزال و تو مایع منی اسپرم باشه که شما باید طبیعی باردار میشدین؟ چه عمل وازکتومی انجام دادن که تو مایع منی اش هنوز اسپرم هست؟ 

چرا وازکتومی کرده؟ ازدواج دومته؟

من ازدواج اولمه

اون ازدواج دومش 

چون هرزگی زیاد داشته میترسیده به پسرش مالخور اضافه بشه