2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی حساسه

796 بازدید | 19 پست

سلام به راهنمایی احتیاج دارم 

شوهرم خیلی حساسه گاهی با کوچکترین گلایه و شکایتم ناراحت میشه سعی میکنم رعایت کنم ولی گاهی پیش میاد من واقعا هدفم از گفتن حرف ناراحتیه اون نیست چون باهاش راحتم بهش میگم مثل درد و دل دوستانه 

بعد به دل میگیره نمیدونم چیکار کنم 

راهکار بدین لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ناراحت شد زیاد پیگیر نشو خودش در بیاد از اون حال زیادم بگی‌بدتر میشن

زیاد پیش نمیگیرم ولی دوست ندارم ناراحت شه سر هیچی من عادی رفتار میکنم باهاش☺بعد میفهمم ناراحت شده

لحنتون چطوریه وقتی باهاشون صحبت میکنید؟

اروم‌ مثل حرف زدن دوتا دوست کلا ناراحتم میشه هیچی نمیگه طوری که من از سکوتش و این که یکم نسبت به قبل بی حرف تر میشه مفهمم ناراحت شده

اروم‌ مثل حرف زدن دوتا دوست کلا ناراحتم میشه هیچی نمیگه طوری که من از سکوتش و این که یکم نسبت به قبل ...

اصولاً آقایون دوست ندارن مورد نقد قرار بگیرن . سعی کنید حرف دلتون رو با سیاست بهشون بگین . مثلا اول ازش تعریف کنید و بگید چه رفتار های خوبی داره بعد حرفت رو بگو و بعدش دوباره بخاطر رفتار هاش که خوبه تشکر کن .برای اکثر افراد جواب میده 

اصولاً آقایون دوست ندارن مورد نقد قرار بگیرن . سعی کنید حرف دلتون رو با سیاست بهشون بگین . مثلا اول ...

اره دقیقا کلا انتقاد دوست ندارن ممنون این نظرتون خیلی مفید بود

کلا فرد آرومیه اصلا اهل داد زدن و دعوا نیست من برونگرا هستم اهل صحبت🙂

اره دقیقا کلا انتقاد دوست ندارن ممنون این نظرتون خیلی مفید بود کلا فرد آرومیه اصلا اهل داد زدن و دع ...

من خودم بعضی اوقات مستقیم نمی‌گم در غالب یه خاطره میگم که فلانی همسرش فلان اخلاق رو داشت خدارو شکر که تو اینجوری نیستی و به نظرم این موضوع خیلی مهمه