2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شده

460 بازدید | 31 پست

سلام دیشب باهمسرم سر خونه خریدن بحثم شده، من با هزار زحمت دارم خودمو این ور و اونور میزنم بتونیم یجای کوچیک بخریم بهش مبگم از خانوادت یک مقدار قرض بگیر بهشون میدیم بااینکه اونا دارن وضعشون خوبه و همسرم همیشه برای کارش از پدرش کمک میگیره ولی حاضر نیست برای خونه خریدن بهشون رو بندازه و میگه نمیتونم، درصورتی که برای کارش همیشه ازاونا کمک میگیره بهش گفتم پس اونقدر که کارت برات ارزش داره زندگیت ارزش نداره برگشته میگه همونقدر گه تو پول بیاری وسط منم میارم، درصورتی که من تمام طلاهام و پس انداز خودم و دارم میارم وسط خانوادمم میگن کمکت میکنیم ولی همسرم نه میخواد از خانوادش نه خانوادم قرض بکیره، من میگم حتی بیشتر از پولشون و برمیگردونم بهشون ولی لج کرده از دیشب قهریم

لطفا شوهرتو نیار وسط اگه این حرفا و میزنه خودت یه خونه بگیر به نام خودت خیالتم راحت 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
لطفا شوهرتو نیار وسط اگه این حرفا و میزنه خودت یه خونه بگیر به نام خودت خیالتم راحت 

من خودم با مادرم اینا شریک دارم یه خونه کوچیک ولی چون مستاجریم و خونه رهن هست و میدونم امسال کرایه بالا یا پول پیش زیاد میخواد ازمون میخواستم خونه بخریم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده خونه بخر به اسم خودت.....اونو ولش بره همون با خانواده بمونه

پول خودم اونقدر نیست بتونم خونه تنها بخرم ولی نهایت بتونم ماشین بخرم ولی چون مستاجریم خواستم خونه دار شیم

شاید دلیلی داره که نمیگیره ، تو هم بسپار به خدا اگه بخواد جوری پولش جور میشه که متعجب میشی  خو ...

برای کارش ازاونا میگیره ولی برای ازدواجون یا الان خونه خریدن نمیگیره درصورتی که اونا وضعشون خوبه و بقیه خواهر برادراش هم از طریق پدرش صاحب همه چیز شدن

پول خودم اونقدر نیست بتونم خونه تنها بخرم ولی نهایت بتونم ماشین بخرم ولی چون مستاجریم خواستم خونه دا ...

ماشین بخر به اسم خودتم بزن وقتی شوهرت نمیخاد کاری از دستت برنمیاد 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
ازاین ناراحتم من حاضرم از همه چیز بگذرم تا صاحب خونه شیم ولی همسرم اصلا براش اهمیت نداره

این مرد همین مستاجر بمونه بهتره به خاطرش خودتو به اب و اتیش نزن ارزش نداره

❤یارب نظر تو برنگردد❤
ماشین بخر به اسم خودتم بزن وقتی شوهرت نمیخاد کاری از دستت برنمیاد 

خیلی ناراحتم از حرف دیشبش 

اینکه اصلا نمیبینه من خودمو دارم اب و اتیش میزنم ولی اون هیچ

برای کارش ازاونا میگیره ولی برای ازدواجون یا الان خونه خریدن نمیگیره درصورتی که اونا وضعشون خوبه و ب ...

میفهمم چی میگی ، ولی اونا که به همه چی رسیدن الان راضین؟ فکر نکنم ، فقط حریص تر میشن واسه گرفتن بیشتر