2777
2789
عنوان

ترس از توده داخل سینم

110 بازدید | 13 پست

سلام چند روز پیش فهمیدم توده دارم در سینم و سونوگرافی پیشنهاد بیوپسی داده توکل بر خدا اگه بدخیم بود چی؟چطور به خانوادم بگم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

انشالله خوش خیمه چله زیارت عاشورا حقشناس نذر کن

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوعشو تو سنوگرافی چی زده؟ مال من فیبروآندم بود و اندازه تخم مرغ بزرگ... ماه پیش عمل کردم گفتن چیز خاصی نیس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کجاش نوشته نمیدونم

بخون دیگه کامل برگه ی سنوگرافی رو نوشته تو توضیحاتی که داده نوع و اندازشو گفته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
7*5 mil

بزرگ نیس یه سانتم نیس...

مال من شش سانت و نیم در پنج سانت بود  

انشالله سلامتی کاملتو به دست بیاری 

ممنون عزیزم همچنین🙏💓