2777
2789
عنوان

چی رو باید فرهنگ سازی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 68 پست
خب جمعشون کنیم تو یه جای مشخص هر کی غذا خواست بده بره اونجا بده تگه فقط یکیشون به ویروس هاری مبتلا ...

الهی عزیزم☹

حق با شماست باید یه جای بخصوصی جمع آوری بشن

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  
زندگی ایده آل من🥲

درخت ها رو قطع نکنیم

سالانه چند صد تن درخت بخاطر کتابای کنکور نابود میشه و این تاسف انگیزه

کتابایی که انقضاشون فقط ۹ ماهه

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بازیافت جمع کن های محترم نبود تو زباله غرق میشدیم خیابونا رو دقیق کنیم میبینم بجز خاک چیزی نیس ...

بله کاملا صحیحه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
الهی عزیزم☹ حق با شماست باید یه جای بخصوصی جمع آوری بشن

مادرمو جلو در خونمون یه سگ هار حمله کرد

محلومون جوریه که حتی پُست هم نمیتونه بیاد پیدا کنه

اونم پشت خونمون که بن بست بوده

رفته بود جلو در همسایه سگ هم بهش حمله کرد اگه همسایمون و پسرشون که واقعا دلیر و شجاع بودن اگه اونا نبودن الان من مادرمو از دست داده بودم

تا قیامت بهشون مدیونیم

مادرم انقد صدامون زد کمک ولی ما نشنیدیم 

۱۴ روز تو بیمارستان بستری شد هر روز دوبار میرفت اتاق عمل سگ هم هار بود تو منطقه ما نزدیک به ۱۰ نفر حمله کرد

هیشکی شبا نمیتونست  بیاد بیرون

سگ هم قوی هیکل و هار توی دوربین مدار بسته یه مغازه ثبت شده بود

سگه رفته بود داخل مغازه به یکی حمله کرده بود

سرایدار مسجد تو نماز صبح میخواست در مسجد رو ببنده بهش حمله کرده بود و خیلی های دیگه

ولی بعضیا میان دفاع میکنن و اینا رو نه دیدن نه شنیدن

و من چهار ساله کابوس ها که ندیدم😭😭

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
الهی عزیزم☹ حق با شماست باید یه جای بخصوصی جمع آوری بشن

تو شهر ما این طرح اجاره شده تا حدودی فقط مردم بجای حمایت مخالفت کردن😭

اینکه فقط  زیبایی را در بینی های عمل کرده و بو تاکس و ............... نبینیم 

زیبایی روح و عملکرد فرد برای جامعه مهم تره

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
همسایه ماهم داره به خدا ادم چی بگه به اینا هم خودشون سرو صدا کثیفی دارن هم شبا هرچی سگ وگرده جمع میک ...

درسته ،چند وقت پیش تو شهر پردیس یه یه بچه دبستانی حمله کرده بودن 

مادرمو جلو در خونمون یه سگ هار حمله کرد محلومون جوریه که حتی پُست هم نمیتونه بیاد پیدا کنه اونم پش ...

خدا رحم کرده به مادرتون ،این سگی هم که به پدرشوهرم حمله کرد هر چی زنگ زدیم شهرداری بیاد ببریدش کسی اصلا گوش نکرد قبلا به چند نفر دیگه هم حمله کرده بوده ،والا تو مملکت ما آنقدر که از سگها طرفداری میشه از آدمها نمیشه ،از اونور بوم میوفتیم همیشه ،فرهنگ استفاده از هیچ چیز رو نداریم متاسفانه

خدا رحم کرده به مادرتون ،این سگی هم که به پدرشوهرم حمله کرد هر چی زنگ زدیم شهرداری بیاد ببریدش کسی ا ...

اره واقعا خدا خیلی بهمون رحم کرد

کلا بعضی ها حال ادمو بد میکنن با اخلاق و طرفداری و جانب داری جاهلانشون مثلا میخوان نشون بدن که متجدد و با درایت هستن درحالی که غر ب زده هستن 

تا سرشون نیاد نمیفهمن

اره واقعا به پای پدر مادرشون میگن کثیف ولی سگی که هرچه واکسن بزنی باز معدش که میکروبیه کل بدنش رو نجس و کثیف میکنه اما اونو بغل میکنن میبوسنش🤢🤢

جهل و نافهمی داره بیداد میکنه

اره واقعا به پای پدر مادرشون میگن کثیف ولی سگی که هرچه واکسن بزنی باز معدش که میکروبیه کل بدنش رو نج ...

درسته از غرب فقط این چیزاش رو یاد گرفتن ،علم و فرهنگش رو یاد نگرفتن

درسته از غرب فقط این چیزاش رو یاد گرفتن ،علم و فرهنگش رو یاد نگرفتن

خوش گذرونی هاشون رو الگو قرار دادیم نه زحمت و تلاش کردن هاشون

یکی تو کره درس میخوند فیلم گرفته بود میگف ساعت ۹ و ۲۰ دیقه شبع و روز تعطیل و کتابخونه دانشگاه به این شلوغی

همه هم درس میخوندن ولی اینجا فقط فصل امتحانات کتابخونه شلوغه

امسال من شوکه شدم هر سال خرداد ماه کتابخونه ما جا واسه نشستن نداشت امسال هیشکی نیس دو سه نفر بروبچ حقوق و کنکوری🥺

خوش گذرونی هاشون رو الگو قرار دادیم نه زحمت و تلاش کردن هاشون یکی تو کره درس میخوند فیلم گرفته بود ...

همینه اونا هر روز پیشرفت میکنند ما پسرفت میکنیم دیگه ،یه مشت دانشگاه رفته بیسواد 

چند وقت پیش رفتم پیش یه چشم پزشک ۸۰ سالش بود قشنگ، به حدی احترام گذاشت و به حدی قشنگ طبابت کرد که کیف کردم 

فرداش رفتم پیش یه دکتر پوست جوان ،انقدر زشت رفتار کرد و بیسواد بود که واقعا حالم به هم خورد 

هر روز داریم بدتر از روز قبل میشیم تو همههههههه چیز

همینه اونا هر روز پیشرفت میکنند ما پسرفت میکنیم دیگه ،یه مشت دانشگاه رفته بیسواد  چند وقت پیش ...

اره واقعا ادم این حرفا رو حتی نمیتونه به زبون بیاره جوری محکوم میکنن ادمو و مسخرش میکنن ادم زبونش بند میاد