2777
2789
عنوان

چی رو باید فرهنگ سازی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 68 پست
 مگه اینا هستن هنوز ؟😆

به وفور

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که چیزی نخوریم و اینا که مال بیست سی سال قبلِ

والله ما بچه بودیم بهمون میگفتن اینو 

بعد بزرگ شدیم دیدیم همه عکس غذا و رستوران و کافه استوری میکنن... 😑😑😑 

با افتخار تا حالا یبارم عکس غذا استوری ندارم طی شش سالی که اینستا دارم

هروقت خواستین کسی رو قضاوت کنید یاد این شعر بیفتید که اخوان ثالث گفته : هر كه خود داند و خداى دلش كه چه درديست در كجاى دلش

کیسه زباله هارو روی صندوق ماشین نزاریم

چون خیلی دیدم افتاده و خیابون پر آشغال شده.

بزاریم کف ماشین هیچ نمیشه مگه با کفش کثیفم نمیریم تو ماشین

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
بیخیال ما باید سعی کنیم زندگی خودمونو از این گزند حفظ کنیم و بچه هامونو جوری تربیت کنیم که اونا هم ز ...

انشالله که موفق باشید منم قوانین و چهار چوبهایی برای بچه هام دارم و تا الان هم خدا رو شکر تونستم بچه های خوبی تربیت کنم ،طوریکه تمام پرسنل مدرسه پسرم از پسرم به عنوان باشخصیت ترین بچه مدرسه نام میبرند ،خدا رو شکر 

البته سخت گیری نمیکنم گاهی میزارم با دوستاش رستوران و تفریح و ورزش بره اما حساب شده ،دوستاش رو میشناسم خانواده دوستاش رو هم میشناسم جایی که قراره بره رو هم میشناسم 

انشالله که موفق باشید منم قوانین و چهار چوبهایی برای بچه هام دارم و تا الان هم خدا رو شکر تونستم بچه ...

چقدر عالی

خوشبحال پسرتون که مادری فهمیده و آگاه میشه شما داره

خدا واستون حفظش کنه

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...

ببین من تو جامعه ای زندگی میکنم فقط بوم نقاشی ،وگرنه یه دهاتی چیپ خاله زنک کودن  یه دختر بدبخت و شاغل می چسبونن به یه کودن مفت خور که هیچ نسبتی باهاش نداره نه اسمش تو شناسنامه اش نه 🤣🤣🤣خرجش میده به من ربط نداره آفرین تو رو سننه بچه پررو دست به نمرات من بزنید آبروشون تو بازار بردم خیلی گویا طرفدار بازی با دم شیر هستند دهاتی های خاله زنک کودن شایعه ساز کله پوک