2777
2789
عنوان

چی رو باید فرهنگ سازی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 68 پست

یکی دیکه هم بنظرم اینکه سعی کنیم جایی میریم حجاب چشم داشته باشیم

اگر میبینیم در خونه ای باز توش نگاه نکنیم

میبینیم کسی داره لباسش رو درست میکنه نگاهش نکنیم یهو ممکنه لباسش بره بالا و دوست نداشته باشه جاییش رو ببینید

یکی اینکه وقتی کسی داره تو کیفش جیزی میگرده نگاه نکنیم توش رو

وقتی دو نفر دارن باهم دست به دست جایی میرن نگاهشون نکنید ممکنه معذب بشن 

توی ماشین کسی هم نگاه نکنید

خونه که میرید کل خونه رو زیر نظر نگیرید امکان داره کسی بخاطر پایین بودن سطح مالی شرمنده شه نگاه کنید به چیزاش 

خلاصه حجاب چشم داشته باشید😁

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب مسائل کسی سوال نکنید 

بیشتر مراقب حرف زدناتون باشید تو همین سایت من بارها دلم شکسته بخاطر نیش زبون بعضیا

انقد خوشی های زندگیتون رو جار نزنید 

قبل ازدواج دوره های آشنایی و شخصیت شناسی رو کامل بگذرونید

بابت داشته هاتون همیشه خوشحال باشید

(مخاطب خاصی ندارن حرفام) 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
فرهنگ زندگی شهری داشته باشید سگهای پر سروصدا توخونه نگهداری نکنید

چند روز پیش یکیشون پدر شوهرم رو گاز گرفت ،رفته بود واکسن بزنه می‌گفت غلغله بود ،یکی که استخوانش بخاطر گاز گرفتگی سگ عفونت کرده بود و چند ماه بود درگیر بود

استفاده از گوشی و تکنولوژی

کتاب خوندن

بازارچه ها و هفته بازار کتاب

استفاده از دوچرخه بجای وسایل نقلیه

ورزش همگانی و دسته جمعی توی پارک ها

سوار شدن و پیاده شدن به اتوبوس و مترو(اول اجازه بدیم طرف پیاده بشه بعد سوار بشیم)

احترام به بزرگتر ها و صندلی دادن بهشون تو مترو و اتوبوس

استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی به منظله نداری و بی پولی نیست

زباله زمین نریختن از ماشین و کلا همه جا

چند بار استفاده کردن از کیسه های پلاستیک

بجای زندانی کردن حیوانات توی خونه اونا رو توی طبیعت رها کنیم چون جاش توی خونه نیست و این بدع حیونن رو از اولش از زندگی توی طبیعت محروم و به شهر نشینی و شلوغی عادتش بدیم

همینا فعلا فرهنگ سازی کنیم بعدش خدا بزرگه🤓😊

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
فرهنگ زندگی شهری داشته باشید سگهای پر سروصدا توخونه نگهداری نکنید

بنظرم اگر هم دارن از عایق ها استفاده کنن صدای کمتری وارد خونه های بغلی میشه

این که به همه مشاغل احترام بگداریم   نه فقط  به پزشکی وخلبانی و .......... شغل های پر در ...

اره واقعا چقدر هم خوب میشه خودمون کمکشون کنیم واقعا خیل زحمت میکشن برامون خدا خیرشون بده خیلی کار سالمیه 

نه توش رشوه گیری هست نه حرام خواری نه کلاه سر گداشتنی چیزی

این که به همه مشاغل احترام بگداریم   نه فقط  به پزشکی وخلبانی و .......... شغل های پر در ...

اگه بازیافت جمع کن های محترم نبود تو زباله غرق میشدیم

خیابونا رو دقیق کنیم میبینم بجز خاک چیزی نیس نه شیشه ایی نه فلزی نه کاغذ نه پلاستیک خدارو شکر

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
تا یکی رو میبینیم پوشش با ما فرق داره فاز نهی از منکر نگیریم

بنظرم اگر محترمانه هم بگن اشکال نداره

اخه توی دین اسلام مسلمان ها را به امر به معروف بشدت دعوت کرده و خب اونم میخواد وظیفه اش رو انجام بده 

ولی خب اگر محترمانه گفتم ما هم محترمانه جواب بدیم

این طوری به هم دیگه احترام گذاشتیم

چند روز پیش یکیشون پدر شوهرم رو گاز گرفت ،رفته بود واکسن بزنه می‌گفت غلغله بود ،یکی که استخوانش بخاط ...

همسایه ماهم داره به خدا ادم چی بگه به اینا هم خودشون سرو صدا کثیفی دارن هم شبا هرچی سگ وگرده جمع میکنن توی کوچه صبح اینا دنبال بچه ها که میرن مدرسه میکنن هرچی هم که بهشون میگی فایده نداره.مردم ازارای حیوان دوست واقعا نوبره

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
استفاده از گوشی و تکنولوژی کتاب خوندن بازارچه ها و هفته بازار کتاب استفاده از دوچرخه بجای وسایل ن ...

زندگی ایده آل من🥲

همسایه ماهم داره به خدا ادم چی بگه به اینا هم خودشون سرو صدا کثیفی دارن هم شبا هرچی سگ وگرده جمع میک ...

قصداشون کار خیره عزیزم ولی باهاشون صحبت کنید خیلی خوب میشه

عه چرا🤔گناه دارن که

خب جمعشون کنیم تو یه جای مشخص هر کی غذا خواست بده بره اونجا بده

اگه فقط یکیشون به ویروس هاری مبتلا باشه به همه حمله میکنه حتی به هم نوعانش و اونا رو هم مبتلا میکنه

اگه ویروس هاری به مغز انسان برسه از طریق گاز گرفتن سگ انسان فلج و کشته میشه

زن و بچه و پیر و جوون دیگه نمیتونن با آرامش برن بیرون

من تجربه کردم تا الان هم خوابشو میبینم😭😭