وای خدایا منو بکش حتما مجازات کن . تاپیکای قبلیم گفتم یه رابطه دروغ را با یه پسر شروع کردم همه چیزو در مورد خودم دروغ گفتم یه عکس خوشگل فیک را به جای خودم نشونش دادم . اون عاشقم شد منم بهش وابسته شدم . حتی قرار گذاشتیم همو ببینیم . من ولی از دیشب تصمیم گرفتم قبل از اینکه دروغام برملا بشه کات کنم . و از صبح بهش گفتم نمیخوام از صبح تا حالا چند بار بهم پیام داده . و زنگ زده . صداش خیلی گرفته بود . خدا منو بکشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلم میخواد همینطور که اون داره اذیت میشه منم اذیت شم این اولین گناهی هست که به خدا التماس میکنم منو مجازات کنه . میخوام بهش بگم همه چیزو در مورد خودم و عکس واقعیم بقرستم هر چند تحقیر شم . کاش به خانواده ش نگفته بود
دو ماهه خب من دبیرم اونم دبیره تو یه گروه فرهنگیان کامنت میذاشتم اومد پی وی یه ماه بخدا بهش محل ندادم . چون حودم میدونم جذابیت زیادی ندارم ولی اون اصرار کرد و منم خریت کردم عکس فیک فرستادم و همه چیزو در مورد خودم در حد شخصیت های رمان دروغ گفتم
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
خب گریه کردم البته دیشب یکم از دستش ناراحت بودم صبح به همین بهانه گفتم میخوام تموم کنم شوکه شد تا ظهر هم بهم وقت داد بعد قرار شد بلاکم کنه بهم گفت چون دمدمی مزاجی و نمیشا روت حساب کرد باز دلش نیومد بلاک کنه