2777
2789

اولین روز بدون فوتی کرونا در ایران بعداز دوسال و صدروز،،

برای نخستین بار پس از آغاز پاندمی کرونا در ایران هیچ مورد مرگ و میر ناشی از این بیماری در این کشور ثبت نشد،،،،

خدایا شکرت🤗

🚶🏻‍♀️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کنه آبله همه گیر نشه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

سلام خاهرا. میشه منو خاهرانه کمک کنید بخدا توانایی خرید لباس رو ندارم برای خودم . خاهش  میکنم اگ لباساتون دیگ اندازتون نیس ک نمیتونید استفاده کنید بفرستین برای من بخدا توانایی خرید ندارم از سیستان و بلوچستانم خاهرا دیگه خودتون شاید شرایط اینجا رو بدونید😞

صدتامشکل بدتر کرونا داریم 

خوشحالم از بابت اینکه بیماری کرونا کم شده ولی انقددردای دیگه زیاده ک کرونا ب چشم نمیاد دیگه این تموم میشه یکی دیگه اون تموم میشه یکی دیگه عین دستمال کاغذی

لایک نکن ممنون❤
صدتامشکل بدتر کرونا داریم  خوشحالم از بابت اینکه بیماری کرونا کم شده ولی انقددردای دیگه زیاده ...

بنظرم تو این دوسال بزرگترین مشکلمون کرونابود،،که شکرخداداره برطرف میشه،،ایشالا بقیه مشکلاتم حل میشن خدابزرگه،،اول سلامتی

صدتامشکل بدتر کرونا داریم  خوشحالم از بابت اینکه بیماری کرونا کم شده ولی انقددردای دیگه زیاده ...

انرژی منفی!

دیدن نیمه خالی لیوان!

روزی ششصد نفر میمرد، صفر شدنش یکی از مهمترین اتفاقهاس

کمی تفکرتون رو عوض کنید

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
انرژی منفی! دیدن نیمه خالی لیوان! روزی ششصد نفر میمرد، صفر شدنش یکی از مهمترین اتفاقهاس کمی ...

👏👏👏

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙