2777
2789

کِی رفتید و چقدر هزینه گرفتن؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا عقدم تیر رفتم 14 شد فکنم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

سربسته یا غیر مستقیم خواستگار کردن چطوره

چی؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

من رنگ مو گذاشتم و میکاپ کردم و ده تومن هزینم شد

میکاپ خالی چقدر شد اونو میخوام

ماه پیش برای تولد دوستم فقط میکاپم شد 5و300این طورا موهامم 2و خرده ای شد

گرون گرفتن ازتا. شما هم البته باید وضعتون ماشالا خوب باشه من واسه کل بساط تولد خودم ۵و۳۰۰ نمیدم چ برسه میکاپ تولد رفیقم😭😂

میکاپ پایه داریم هزینه بالاست عروسی پسر دایی رفتم

من میکاپ کارم ولی تازه کارم ی سالنه هست ازمایشی میرم گفت پایه رو ۷۰۰_۸۰۰ باید بذاریم ک مشتری بیاد 😐تازه چهل درصدشم میره توی جیب صاحب سالنه